Stranger Things 3: Vztah Eleven a Hoppera se vyostří!

Stranger Things 3: Vztah Eleven a Hoppera se vyostří! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jak se bude ve 3. sérii Stranger Things odvíjet vztah Jima Hoppera a Eleven? V galerii si prohlédněte jejich společné fotky z natáčení i mimo něj.

Přestože 3. sérii Stranger Things neuvidíme na Netflixu dříve než v létě 2019, herci i tvůrci jsou už teď pod palbou otázek, co se v nové sezóně semele. A přestože si všichni pečlivě hlídají, co řeknou, čas od času někomu unikne nějaká ta informace, která nám poskytne další puzzlík do skládačky. David Harbour teď v rozhovoru pro Variety prozradil, jak se bude odvíjet jeho pseudorodičovský vztah s Eleven. Zdá se, že s ní bude lomcovat puberta a hormony. 

Stranger Things: Co by si přála Eleven do 3. sezóny?
 

"Jejich vztah bude o dost složitější, protože asi víte, co se děje dívkám a chlapcům, když jim je 13 a 14 - mnoho změn na jejich těle i v jejich sociálním životě. Nemyslím si, že bude Hopper moc dobře zvládat, že se z Eleven stává přímo před jeho očima žena. Je to pro něj přímo příšerné. Možná horší než bojovat proti interdimenzionálním monstrům," zavtipkoval představitel Jima Hoppera.

"Je jasné, že Hopper je týpek, který se zasekl na konci 70. let. Žije oldschoolově. Nemyslím si, že by rád sledoval, jak se svět mění," dodal. V galerii najdete sérii dojemných fotek Millie Bobby Brown a Davida Harboura jak zpoza kamery, tak i mimo natáčení.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu