Jsou Disenchantment a Futurama ve stejném vesmíru?

Jsou Disenchantment a Futurama ve stejném vesmíru? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Finále 1. řady seriálu Disenchantment nasvědčuje tomu, že je Dreamland v jednom vesmíru se světem Futuramy. Foto jako důkaz si prohlédněte v galerii!

Dost pravděpodobně jste to přehlédli, ale v posledním 10. díle 1. řady seriálu Disenchantment se při projekci magické koule objevil krátce obraz Frye, Bendera a profesora Farnswortha z Futuramy. Výjev vmžiku zmizel, nám se ho však podařilo zachytit, viz galerie.

Disenchantment: Zakázal jsem Hru o trůny, říká Matt Groening
 

Koule odhalovala, co se v Dreamlandu oderávalo v historii a uvedené postavy z Futuramy seděly v profesorově stroji času. Fanoušci Groeningových seriálů o tom okamžitě začali diskutovat a vyvozují z toho vesměs jedno a to samé. Že se Disenchantment a Futurama odehrávají v jednom a tom samém vesmíru. Vše by tomu nasvědčovalo. Skutečně postavičky z Futuramy Dreamland navštívily? Co si o tom myslíte?

Když se podíváte do galerie, najdete tam kromě projekce magické koule i jiný obrázek, který svědčí o dalších odkazech na Futuramu v seriálu Disenchantment.

Zdroj: IGN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Rety | 29.08.2018 14:06
Já myslím že to byl jen easter egg. Sic byl crossover mezi Simpsonama a Futuramou, ale ti patřili jedné televizi, tohle je teďka Netflixu. Jen škoda že ty postavy jsou zatím kopírka postav z Futuramy. Lucimu už chybí jen nějaká hláška aby mu políbili jeho...něco.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu