Disenchantment: Odkud se vzal nový seriál Matta Groeninga?

Disenchantment: Odkud se vzal nový seriál Matta Groeninga? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Autor Simpsnů a Futuramy se rozpovídal o tom, kde se vzala idea na vytvoření nového animáku, jenž začne co nevidět okupovat obrazovky.

Seriál Disenchantment bude vyprávět příběhy Bean, princezny a alkoholičky v jedné osobě. Po boku jí budou stát elf jménem Elfo a osobní démon Luci. Potýkat se na svých dobrodružstvích budou s cháskou pozůstávající se z kdejakých nestvůr a podivínů všeho druhu. A to vše je zaobaleno do typického „groeningovského“ hávu. Co tedy o vzniku animáku prozradil jeho otec?

„Skladuji si notesy plné různých charakterů a začal jsem kreslit fantastické kreatury, které se nedaly použít v Simpsnech a prostě jsme se odrazili od nich. Zaplnil jsem celý poznámkový blok se skřítky, trpaslíky, trolly a vílami. S Joshem [Weinsteinem – jeden z výkonných producentů] jsme dali dohromady celé univerzum, a to jsme měli jen k padesátce mytických bytostí,“ řekl Matt Groening o vyklíčení myšlenky na vytvoření něčeho nového.

Disenchantment: První upoutávka je venku!
 

Ohledem další tvůrčí činnosti pak prozradil, že pořad konstruovali v dramatickém duchu a až následně do něj vložili vtipy. Bavilo ho též sledovat, jak se můžou původní nápady stočit nečekaným směrem: „Děláte na tom tak nějak imaginárně, ideální animovaný svět, který formujete v hlavě, a to se pak vždy zvrtne zcela jinak, než jak jste si to představovali.“ Tomu by se, samozřejmě, dalo jednoduše říct improvizace. A ta nikdy v podobných projektech není ke škodě.

Jak ale své vrtošivé fantazie Groening se svými spolupracovníky ukočíroval, se budeme moct přesvědčit již brzy. Připomínáme, že očekávaný seriál startuje 17. 8.

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu