Disenchantment: Víme, kdy dorazí animák od tvůrce Simpsonů

Disenchantment: Víme, kdy dorazí animák od tvůrce Simpsonů | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Po vzoru Ricka a Mortyho přichází další animák pro starší publikum. Má ho na svědomí Matt Groening, tvůrce seriálu Simpsonovi. Známe datum jeho uvedení.

O chystaném animovaném seriálu Disenchantment jsme se před půl rokem dozvěděli, že půjde o přidrzlou, nekompromisní, a zdá se i velmi zábavnou taškařici z mysli Matta Groeninga, tvůrce seriálu Simpsonovi. To dokazuje i originální příběh o opilecké princezně, kterou bude napříč dějem doprovázet smělý elf a její osobní vnitřní démon. A kdy se tohoto bláznivého dobrodružství konečně dočkáme?

Oficiální datum oznámené streamovací službou Netflix je stanoveno na 17.8 2018, kdy se dočkáme prvních deseti epizod z připravených dvaceti. To znamená, že trailer by měl dorazit brzy, respektive co nejdříve, aby tvůrci stihli oslovit co největší část potenciálních fanoušků. Tím ale Netflix s novinkami nekončí.

Rick a Morty: Seriál čeká díky masivní objednávce rozšíření
 

Oznámil i další nová jména, která propůjčí svůj hlas zatím neznámým vedlejším postavám. Mezi ty nejznámější patří například Billy West a Matt Berry, které znalci jistě znají jako představitele robota Bendera a Frye z kultovního seriálu Futurama.

Koho si nově oznámení herci „zahrají“, je zatím sice utajeno, avšak podoby hlavní trojce si už můžete prohlédnout na prvních fotkách dole v galerii, které nám aspoň zkrátí čekání na první trailer. A jak se na tuto novinku pro dospělé od tvůrce legendárních Simpsonů těšíte vy?

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu