Roseanne: Roseanne Barr prchá po skandálu do Izraele

Roseanne: Roseanne Barr prchá po skandálu do Izraele | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Ústřední postava zrušeného seriálu Roseanne si prchá lízat rány do zahraničí. 

Koncem května zasáhla seriálový svět šokující zpráva. Úspěšný americký sitcom Roseanne byl zrušen. Mohl za to rasistiský tweet jeho hlavní hvězdy a komičky Roseanne Barr (65). Ta se urážlivě vyjádřila o bývalé černošské poradkyni exprezidenta Spojených států Baracka Obamy, kterou nepřímo přirovnala k opici. Konkrétně ji označila za společného potomka Muslimského bratrstva a Planety opic. Stanice ABC s herečkou okamžitě ukončila spolupráci a poznámku označila za "odpudivou, zavrženíhodnou a neslučitelnou s našimi hodnotami". A co víc? Seriál den po zveřejnění tweetu zrušila! Přestože Roseanne příspěvek smazala a veřejně se hluboce omluvila, z bryndy ji to nevytáhlo. 

Roseanne: Roseanne Barr se brání nařčení z rasismu a pláče
 

Vysvětlování, že to vůbec nemyslela tak, jak to všichni pochopili, pláč ani sypání si popela na hlavu nepomohlo, a dokonce se do herečky začali navážet i její herečtí kolegové, a to nejen ze seriálu Roseanne. Třeba Jim Parsons z Teorie velkého třesku. Poslední ránu Roseanne Barr Hollywood zadsadil tím, že dal zelenou vzniku spin-offu seriálu Roseanne s názvem The Conners. Není divu, že se herečka rozhodla od všeho utéct. 

"Mám možnost jet na několik měsíců do Izraele a studovat tam s mými oblíbenými učiteli," řekla Roseanne s tím, že tuto příležitost hodlá využít a na čas se tam přestěhovat. Pokládáte si otázku, proč zrovna Izrael? Herečka je totiž židovka. 

Roseanne zároveň přiznala, že necítí vůči nikomu zášť. Ani vůči zmíněnému spin-offu či tvůrcům Roseanne: "Nebudu to proklínat ani tomu žehnat. Zůstanu neutrální. To je to, co udělám. Chci být od toho odpoutaná. Nepřeji nikomu nic zlého a mým nepřátelům nepřeji nic dobrého. Nemůžu. Prostě zůstávám neutrální."

Seriál The Conners by měl mít premiéru už letos na podzim. Podívejte se v galerii na první zveřejněnou fotku.

Zdroj: MailOnline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Haruka | 10.09.2018 21:07
No, souhlasím si tím, že to, co řekla, bylo dost urážlivé. A na druhou stranu souhlasím s tím, že zrušit okamžitě celý seriál bylo dost radikální. Ale zase, herci, zpěváci a další známí lidé vědí, jakou mají média a sociální sítě moc. A přesto si neodpustí tweetovat takové blbosti. To stejné s Gunnem, o tu kauzu jsem se nějak moc nezajímala, ale ty tweety byly vážně dost blbé. I když je myslel ze srandy. Nejspíš. Doufám. Prostě by lidi mohli někdy nejdřív myslet, než plácnou nějakou blbost. To je jak když Trump napsal tweet, třikrát ho upravil kvůli gramatické chybě a pořád to měl špatně.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu