Roseanne: Vznikne spin-off o Darlene?

Roseanne: Vznikne spin-off o Darlene? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Seriál Roseanne možná tak úplně neskončí. 

Seriál Roseanne stanice ABC sice oficiálně zrušila, špitá se však o tom, že by měl vzniknout spin-off postavený na postavě Darlene (Sara Gilbert). Oficiálně by měla být tato informace potvrzena stanicí ABC ještě tento týden. 

Pokud jste ještě nezaznamenali, o co v této kauze jde, tak v krátkosti: Roseanne Barr, komička a hlavní hvězda seriálu Roseanne, si na svém twitterovém účtu před více než týdnem udělala velmi nekorektní legraci z bývalé černošské poradkyně exprezidenta Spojených států Baracka Obamy, kterou nepřímo přirovnala k opici. Konkrétně Valerii Jarrettovou označila za společného potomka Muslimského bratrstva a Planety opic. Okamžitě se strhla mediální lavina a stanice ABC v reakci na to ihned seriál zrušila a Barrovou hodila přes palubu. Nepomohly ani veřejné omluvy a bičování.

Samotná Sara Gilbert, představitelka Darlene Conner, se k celé kauze vyjádřila v pondělí pro televizi CNN: "Můžu říct, že to byl velmi náročný týden. Mnoha lidem ublížil. Jsem pyšná na to, jakou práci jsme na seriálu odvedli. Vždy byl o rozmanitosti, lásce a začlenění. A je smutné vidět, že to takhle končí. Je mi líto lidí, kteří kvůli tomu přišli o svou práci, ale za rozhodnutím stanice ABC stojím."

Herečka už minulý týden označila slova Roseanne Barr za odporná a popřela, že by jakkoliv odrážela postoje ostatních herců ze seriálu. Co myslíte? Zasloužil by si seriál Roseanne pokračování v podobě spin-offu o Darlene?

Zdroj: Screenrant, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu