Simpsonovi: Matt Groening potvrdil cameo Michaela Jacksona

Simpsonovi: Matt Groening potvrdil cameo Michaela Jacksona | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Tvůrce Simpsonů Matt Groening vyvrátil všechny spekulace o tom, že Michael Jackson v seriálu Simpsonovi nehostoval. Hostoval! A vysvětlil, jak k tomu došlo.

V roce 1991 zazněl v seriálu Simpsonovi hlas Michaela Jacksona. Scénu okamžitě zahalila rouška tajemna. Byl to skutečně hlas Michaela Jacksona? Většina fanoušků to zpochybňovala, a to přestože bylo cameo oficiálně potvrzeno v roce 2003. Matt Groening teď znovu potvrdil, že se skutečně jednalo o hlas Michaela Jacksona. Ten zazněl z úst postavy jménem Leon Kompowsky. Jedná se o duševně chorého pacienta, který si myslí, že je Michael Jackson.

Simpsonovi: 8 naplněných předpovědí, o kterých se moc nemluví
 

"Opravdu jsme měli Michaela Jacksona," řekl Groening The Weekly. Když mu údajně sám Král popu zavolal a představil se, Groening mu položil telefon, protože si myslel, že jde o žert. "Měl hlas, který zněl jako hlas někoho, kdo si hraje na Michaela Jacksona," uvedl. Michael mu prý okamžitě zavolal znovu a ujistil ho, že je na drátě skutečně on: "Říkal, že miluje Barta a že se chce naší show účastnit."

Scénu, kde Jackson zpívá (viz druhé video), však sám Michael nedělal. Byly by s tím jakési právní problémy, a tak studio najalo člověka, který jeho hlas napodoboval. Zpěvák to však sledoval z povzdálí: "Michael tam stál, sledoval toho chlápka, který byl neskutečně nervózní, protože měl znít jako Michael Jackson, a pak se chichotal."

V galerii si prohlédněte obrázky camea hudebních hvězd, které se v seriálu Simpsonovi objevili. Najdete tam Paula McCarneyho, Rolling Stones, REM, Lady Gagu, Green Day, Britney Spears a 50 Centa.

Zdroj: DigitalSpy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu