Čarodějky: Shannen Doherty vyjádřila rebootu překvapivě podporu

Čarodějky: Shannen Doherty vyjádřila rebootu překvapivě podporu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Jak se k rebootu Čarodějek staví Shannen Doherty, představitelka Prue z původního obsazení? Prohlédněte si v galerii nové trio Čarodějek.

Už 14. října bude mít na stanici CW premiéru reboot seriálu Čarodějky, který slavil úspěch v Evropě i Americe na přelomu nového tisíciletí. Moc tří se tentokrát rozdělí mezi tři nové představitelky - Madeleine Mantock, Melonie Diaz a Sarah Jeffery. A co si o projektu myslí představitelka Prue z původního seriálu, který měl premiéru v roce 1998, Shannen Doherty?

TOP 6 herců, kteří veřejně pošpinili vlastní seriál
 

"Myslím, že je to skvělé. Myslím, že je to úchvatné. Podruhé tomu vdechnout život je úžasné a já jsem plně pro. Jsem šťastná, že můžu vidět v těchto dnech a v této době takovou show, která už v minulosti byla o silných ženách, které se podporovaly a milovaly navzájem. Je to o posilování žen - což není nic nového, původní Čarodějky byly o tomtéž, ale prostě si myslím, že je to úžasné, nemyslíte? A dává to spoustě lidem práci. Upřímně jim všem přeji vše dobré. A doufám, že jim dá každý šanci," uvedla. Začátkem tohoto roku se přitom spolu s Holly Marií Combs, představitelkou Piper, pohoršovala nad tím, jaký popis tvůrci seriálu dali: Divoký, vtipný, feministické. Vnímaly to jako kdyby hanili původní zpracování. Jako kdyby ony kdysi takový popis nenaplňovaly. Sama Shannen to označila za urážlivé. Když se na to zaměříte, je tento postoj cítit i z jejího nejnovějšího vyjádření, kde opakovaně poukazuje na to, že původní Čarodějky zvěstovaly stejné poselství.

Shanen v seriálu účinkovala po dobu 3 sérií, než ji scenáristé zabili a nahradili ji Rose McGowan coby Paige. Co stálo za hereččiným rozhodnutím Čarodějky opustit? To si přečtěte v článku, na který odkazujeme výše, potažmo na něj klikněte zde. Vypadnou vám oči z důlků.

Trio nových Čarodějek si prohlédněte v galerii.

Zdroj: ET

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu