Čarodějky: Trio kouzelnic má své představitelky

Čarodějky: Trio kouzelnic má své představitelky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seznamte se s trojicí hereček rozpačitě vyhlížejícího, leč pořád (anebo právě proto) zájem budícího rebootu Čarodějek. Komu dalšímu učarovala role v tomto seriálu?

Začněme rovnou nejpodstatnějším, a to jmény. Do zbrusu nového obrození seriálu byly obsazeny herečky Madeleine Mantock, Melonie Diaz a Sarah Jeffery. Jména nejsou moc známá, mladé dívky však rozhodně nejsou nezkušenými herečkami.

Madeleine můžete znát ze seriálu Into the Badlands a objevila se i v bijáku Na hraně zítřka (Edge of Tomorrow). Bude zastávat roli nejstarší z trojice sester. Melonie si ve své kariéře zahrála po boku Adama Sandlera ve filmu Švec, s Jackem Blackem v Prosíme přetočte nebo s Michaelem B. Jordanem v oceňovaném filmu Fruitvale. Její rolí v seriálu bude Mel, papírově nejvíc do očí bijící charakter, protože, jak jsme vás obeznámili v článku před pár týdny, jde o homosexuální aktivistku labilní povahy. Pro Sarah pak zbývá jedině postava nejmladší z trojice. Herečka se pravidelně objevovala v krimiseriálu Špinaví poldové (Shades of Blue) a ukáže se i v nadcházející řadě Akt X.

Všechny tři dívky svou snědou pletí dokazují, že již avizovaná otevřená etnicita pro postavy byla náležitě využita. To stejné platí o postavě Galvina, kterého ztvární Ser’Darius Blain. Půjde o kluka jedné z čarodějnic, bude vtipný, emočně zralý a odhodlaný pro sny své dívky procestovat celou krajinu. Svého představitele si dále našel i andělský mentor ústřední trojice. Bude jím Rupert Evans.

Co říkáte na obsazení? Co myslíte, že se dá od seriálu očekávat teď, po zveřejnění řádky zajímavých jmen? V galerii naleznete fotky všech účastníků, tak můžete posoudit, jestli se vám do starých známých Čarodějek hodí.

Video pod článkem prostřednictvím traileru k filmu Fruitvale ukazuje v akci Melonie Diaz.

Zdroje: Deadline I, II, Variety I, II, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 08.03.2018 00:46
Ve srovnání s původním obsazením je toto vyloženě tragédie. Madeleine Mantock je celkem v pohodě ale ty dvě další bych vyměnil.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu