Živí mrtví: Představitel Negana chce vlastní origin

Živí mrtví: Představitel Negana chce vlastní origin | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 8 obrázků
Dočkáme se někdy seriálu, který nám prozradí, co formovalo jednoho z nejlepších záporáků?  

V dnešní době, kdy se svých filmů dočkávají i vedlejší a méně zajímavé postavy, aby si mohli studioví hlavouni namastit kapsy, neustále klesá poptávka po originálních tématech. Ovšem toto je jeden z mála případů, kde je cítit opravdu silný potenciál! Představitel záporáka Negana ze seriálu Živí mrtví, Jeffrey Dean Morgan, totiž při jednom rozhovoru poškárdlil své fanoušky oznámením, že doufá ve svůj vlastní krvavý film nebo alespoň seriál.

Kvíz - Živí mrtví: 10 otázek pro hardcore fanoušky
 

Vzhledem k tomu, že se jedná o doopravdy zajímavou postavu s bohatou minulostí, ve které bychom dostali přerod z normálního týpka do egoistického násilníka, není zas tak nereálné, abychom se zpracování této látky někdy nedočkali. Minimálně se nejedná o pouhopouhý sen.

To ostatně potvrdil samotný herec. Dle jeho prohlášení konzultuje natočení Neganova originu s bývalým showrunnerem Scottem Gimplem už dva roky. Zároveň ale mají tvůrci v záloze tolik dalších věcí, že vlastně ani neví, zda se s jeho originem stále počítá. Nebo jak to s ním alespoň vypadá. I tak pořád silně doufá, že si jednou bude moci zahrát svoji roli tak, aby nám ji představil ve světle, v jakém jsme ji ještě neviděli.

Navíc bychom díky tomu dokázali takto komplikovanou postavu lépe pochopit, když bychom viděli, čím vším si musela projít a co formovalo její jedinečný charakter. Vzhledem k tomu, že tvůrci chtějí s touto frančízou pokračovat další dekádu, Neganovo backstory by jim v tom mohlo rozhodně dopomoci. Já v tom určitě potenciál vidím a navíc se jedná o vůbec první origin, na kterém bych si rád smlsnul.

A jak se vlastně na celý Neganův origin tváříte vy? Také doufáte, že se ho jednoho dne dočkáme, nebo si stejně myslíte, že se jedná o jeden z dalších nesplněných snů? V galerii si prohlédněte fotky herce z natáčení.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu