Daredevil: Dva nové teasery, nové fotky a plakát ke 3. sérii

Daredevil: Dva nové teasery, nové fotky a plakát ke 3. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hromada nových fotek, synopse a dva temné teasery k tomu na podzim neočekávanějšímu od Marvelu.

Říjen začíná a s ním také odpočítávání dnů do premiéry 3. série Daredevila za Marvel/Netflix produkce. Nejlépe hodnocený seriál z MCU k nám dorazí už 19. října a Netflix v rámci toho nevolí tradiční trailerovou kampaň, ale nabízí nám místo toho kratší minutové teasery. Ty jen podporují teorie o tom, že 3. série bude temná, drsná a její charaktery si sáhnou na dno. Nově pro vás máme dva nové spoty. První se zaměřuje na záporáka Wilsona Fiska alias Kingpina (Vincent D’Onofrio). Ten Mattu Murdockovi (Charlie Cox) zatápěl již v první sérii a v té nové má novou motivaci srazit Ďábla z Hell’s Kitchen na kolena. Druhý teaser se pak vrací ke skutečnosti, že se Matt vzdá svého tradičního kostýmu a opět navlékne svůj černý převlek z první série.

Daredevila můžeme v černém vidět i na prvních zveřejněných fotkách. Spolu s ním můžeme vidět i Kingpina a také dvě klíčové vedlejší role v Mattově životě - novinářku Karen Page (Deborah Ann Woll) a bývalého parťáka a právníka Foggyho Nelsona (Elden Henson). Co se týče účasti Bullseye, různé zdroje o ní napovídali, nicméně Netflix si nechává postavu, kterou má hrát Wilson Bethel, pod pokličkou. Všechny dostupné fotky najdete v galerii stejně tak jako první plakát zveřejněný pro panel seriálu na Comic Conu v New Yorku. Na konci článku pak najdete i novou synopsi.

Po měsících, kdy byl Matt Murdock (Charlie Cox) nezvěstný, se dává opět dohromady a začíná si klást otázky o obou jeho identitách jako Ďábla z Hell's Kitchen a právníka Matthew Murdocka. Když je však z vězení propuštěn jeho úhlavní nepřítel Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio), musí se Matt rozhodnout mezi schováváním se před světem či přijmutí osudu maskovaného hrdiny.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

TucnakNik | 01.10.2018 23:10
Není se čeho bát, teasery vůbec nic neprozrazují a jen se zaměřují na střet dobra se zlem.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu