Daredevil: Další důkaz o účasti Bullseye

Daredevil: Další důkaz o účasti Bullseye | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Vysoká očekávání fanoušků se snad opravdu splní.

Fanoušci marvelovských seriálů nyní netrpělivě odpočítávají dny, které zbývají do červnové premiéry druhé řady seriálu Luke Cage. Ta se odehraje 22. června, a po ní zatím nemáme žádné konkrétnější informace o tom, jaký další seriál z Marvel/Netflix produkce uvidíme. Očekává se, že třetím uvedeným bude Daredevil, jehož třetí série je již nějakou dobu dotočená.

Nepropásněte: 5 červnových premiér, které vám nesmí utéct
 

Není to tak dávno, co se objevily informace o tom, že se ve třetí sérii objeví jedna z fanoušky nejžádanějších postav, a to Bullseye. Toho by měl hrát Wilson Bethel, který byl ze začátku spojovaný s rolí Sin Eatera, a informace zatím pocházela jen z jednoho, i když renomovaného zdroje. Nyní se však objevil další důkaz, který by účast Bullseye mohl potvrzovat.

Kostýmérka Elisabeth Vastola na svém Instagramu zveřejnila fotku s památeční bundou, kterou členové štábu obdrželi po skončení natáčení třetí série. Na bundě je logo show, což by nebylo takové terno, pokud by ovšem součástí loga nebyl i fanouškům komiksu známý terč. Právě tento terč je totiž znakem Bullseye, a fotka tak jen přiživila šanci na to, že tohoto nájemného zabijáka skutečně uvidíme. Fotku si prohlédněte v galerii, a pokud je účast této postavy pravidvá, stane se Bullseye další výraznou komiksovou postavou, která má šanci na skvělé hrané zpracování. Že to tvůrci umí, dokazují např. Kingpin (Vincent D’Onofrio) či Punisher (Jon Bernthal).

Zdroj: Elisabeth Vastola

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu