Daredevil: Ve 3. sérii se vrátí Kingpin

Daredevil: Ve 3. sérii se vrátí Kingpin | Fandíme seriálům
Nová série také dostane nového showrunnera.

3. série Daredevila se začne natáčet co nevidět a konkrétnější informace nám zatím chyběly. Nyní však byl potvrzen návrat postavy, kterou si nejen fanoušci vyloženě přáli. V nové sérii opět uvidíme Wilsona Fiska, alias Kingpina v podání Vincenta D’Onofria. Ten byl Mattu Murdockovi (Charlie Cox) hlavním protivníkem v 1. sérii a ve 2. jsme se s ním setkali ve vězení, které měl celé pod palcem a kde se setkal s Punisherem (Jon Bernthal).

Další novinkou je jméno nového showrunnera série, kterým bude Erik Oleson. Ten má na svědomí, zatím pouze jako scénárista a producent, několik seriálů, z nichž nejznámějšími jsou The Man in the High Castle a Arrow. 1. sérii dělal showrunnera Steven DeKnight a 2. dvojice Douglas Petrie a Marco Ramírez. Oleson má přinést do série nový pohled na život Matta Murdocka po událostech v Defenders. 3. série si bude brát inspiraci z komiksu Daredevil: Born Again. V tom právě Kingpin hraje velkou roli, takže můžeme spekulovat, zda to tak bude i v seriálu.

Inspirace zmíněným komiksem zatím není oficiálně potvrzená, ovšem je očekávána a návrat Fiska do příběhu tomu přidává na věrohodnosti. V komiksu Born Again zjistí Kingpin identitu Matta Murdocka jako Ďábla z Hell’s Kitchen a Mattův život se začne pomalu hroutit. Dalšími potvrzenými postavami jsou Karen Page (Deborah Ann Woll) a Foggy Nelson (Elden Henson). Potvrzeno také bylo, že 3. sérii uvidíme někdy příští rok.

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu