Komiksové novinky #7 - Titans, The Flash, The Boys

Komiksové novinky #7 - Titans, The Flash, The Boys | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Co vše se za poslední dny událo v rámci komiksovek? Čtěte!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ať chceme nebo ne, komiksové téma momentálně frčí, a proto se i na seriálovém poli objevuje stále více zajímavých projektů a studia se předhánějí v rozmanitosti svých seriálů. Z toho těžíme hlavně my - diváci, avšak občas je různých novinek a zpráv tolik, že je těžké je všechny pochytit. Proto jsme pro vás připravili tento článek, ve kterém se zaměříme na menší komiksové novinky, které by vám mohly lehce uniknout, ale i tak stojí za zmínku.

Komiksové novinky #6 - The Defenders, Jessica Jones, Arrow
 

5. řada The Flashe sází na vážný tón

4. řada seriálu The Flash se nesla ve znamení návratu k tomu, co dělalo první dvě série úspěšné - důraz na postavy a také spousta trefného a nerdského humoru. Série číslo 5 se zatím dle trailerů prezentuje v docela vážném tónu, což seriálu již nevyšlo ve 3. sérii. Nový trailer ukazuje, že záporák Cicada (Chris Klein) nebude vůbec jednoduchým oříškem a po Flashovi (Grant Gustin) půjde tím, že ve městě začne vyvolávat zmatek. Zároveň však půjde po jeho blízkých, jako např. po jeho nevlastním otci Joeovi (Jesse L. Martin). Hlavní zápletkou filmu však stále zůstává dcera Barryho a Iris (Candice Patton), která v budoucnu nadělala nepořádek, který bude ovlivňovat životy hrdinů v současnosti.

Arrow nabral novou posilu ze seriálu Shadowhunters

7. série Arrowa nám představí hned velkou porci nových charakterů, a jedním z nich má být i postava jménem Maya. Popsána je jako „nebezpečný bojovník, který se střetne s hrdiny ze Star City“. Tuto postavu si nejspíše zahraje Katherine McNamara, která nově rozšířila obsazení 7. série. Talentovaná mladá herečka už jako malá začala na Broadwayi a nejspíše ji znáte jako hlavní postavu v seriálu Shadowhunters.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu