Komiksové novinky #7 - Titans, The Flash, The Boys

Komiksové novinky #7 - Titans, The Flash, The Boys | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Co vše se za poslední dny událo v rámci komiksovek? Čtěte!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V Titans se objeví nájemný zabiják Deathstroke

Seriál Titans natočený pro novou streamovací platformu DC Universe bude už tak obsahovat spoustu komiksových postav. Kromě těch hlavních se objeví např. Wonder Girl (Conor Leslie), Trigon (Seamus Dever) nebo Jason Todd (Curran Walters). Na Comic Conu v New Yorku však jeden z tvůrčích šéfů Geoff Johns odhalil, že v seriálu uvidíme také asi nejslavnějšího nájemného zabijáka od DC - Sladea Wilsona aka Deathstroka. Tato postava se objevila již v Arrowverse, kde ji hrál Manu Bennett, a ve filmové verzi je do role momentálně obsazený Joe Manganiello. Deathstroke je v komiksech častým nepřítelem nejen Batmana, ale právě také Teen Titans, a seriál představí svoji verzi postavy. Kdo si ji zahraje, však zatím nevíme.

Doom Patrol obsadil posledního člena týmu - Negative Mana

Jedním z nejzajímavějších projektů na DC Universe bude Doom Patrol. Seriál o partě lidí se speciálními schopnostmi, které jsou v rámci možností alespoň trochu zvláštní, už delší dobu sbírá zajímavá jména. V hlavních rolích se objeví např. bývalý James Bond Timothy Dalton jako Chief, Brendan Fraser namluví Robotmana, Diane Guerrero ze seriálu Orange is the New Black ztvární Crazy Jane a Alan Tudyk pak namluví záporáka Mr. Nobodyho. Poslední neobsazený z hlavních rolí byl Negative Man, a ten konečně dostal svého představitele. Bude jím Matt Bomer, kterého můžete znát z filmů Sedm statečných, Správní chlapi či seriálu American Horror Story. Jeho obličej si sice moc neužijeme, jelikož Negative Man má po zásahu kosmickou energií kompletně obvázané tělo bandážemi, i tak se však jedná o další zajímavé jméno na už tak nabité soupisce.

Ultra násilný komiksový seriál The Boys posílí Simon Pegg

Pomalu ale jistě se nám představují The Boys, seriálová adaptace násilného komiksu od Gartha Ennise. V nedávném článku jsme vám ukázali první pohled na záhoráckou skupinu The Seven a nyní se dozvídáme další zajímavou novinku. Ze série Star Trek již v seriálu od Amazonu figuruje Karl Urban, dalším přírůstkem z posádky Enterprise bude nově i Simon Pegg. Britský převážně komediální herec si zahraje otce Wee Hughieho, sekundární hlavní postavy ze skupiny The Boys. Zajímavé je, že Pegg je komiksovému vzhledu „svého syna“ opravdu velmi podobný.

Zdroje: DC Universe, CW, TVLine

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu