Treadstone: Prequel Jasona Bournea nabírá obsazení

Treadstone: Prequel Jasona Bournea nabírá obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kdo bude nový Agent bez minulosti? Známe odpověď.

Akční filmovou sérii s Jasonem Bournem dost možná znáte, nicméně pro jistotu ve zkratce: V současné době existují čtyři hlavní filmy (Agent bez minulosti, Bournův mýtus, Bourneovo ultimátum, Jason Bourne) a jeden spin-off (Bourneův odkaz). Celá sága v podstatě popisuje příběh bývalého zabijáka CIA, který po jedné neúspěšné misi ztratil paměť. A protože jej jeho organizace, Treadstone, začala považovat za možnou hrozbu, rozhodla se ho odstranit. V celé sérii tak Jason Bourne bojuje nejprve s Treadstonem a poté s jeho nástupci.

A právě o první zmiňované organizaci bude seriál pojednávat. Uvidíme tedy dobu, kdy se Jason Bourne ještě nestal hrozbou číslo jedna. Nicméně Bourne podle všeho nebude hlavní postavou nového seriálu. O tento post by se měli podělit herci Jeremy Irvine a Brian J. Smith. Irvine ztvární J. Randlolpha Bentleyho, vražedného agenta CIA, který se zamíchá do mezinárodní konspirace. Brian J. Smith pak představí postavu jménem Doug McKenna, což by měl být pracovník na ropné plošině, který bude do celého dění vtažen. Samotného představitele Smithe pak můžete znát např. ze seriálu Sense8, kde hraje postavu Willa Gorskiho. Oba herce si můžete prohlédnout dole v galerii.

Seriál produkuje a píše Tim Kring (Hrdinové) a režie se ujme Ramin Bahrani (film Fahrenheit 451), datum vydání zatím stále není známo. Těšíte se na nový seriál zaměřený na nechvalně proslulou vražednou organizaci? Znáte filmovou sérii s Mattem Damonem? Dejte nám vědět v komentářích. Na závěr si můžete připomenout souboj Bournea se zabijákem Treadstonu z filmu Agent bez minulosti.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Martan | 13.11.2018 08:11
Když vidím ty herce a režiséra tak tomu moc šancí nedávám :/ . Ale snad překvapý a bude to nadupaný adrenalinem .
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu