Too Old To Die Young: Refn míří na Amazon v uhrančivé upoutávce

Too Old To Die Young: Refn míří na Amazon v uhrančivé upoutávce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 60 obrázků
Kontroverzní režisér Nicolas Winding Refn zkusí své štěstí na televizní obrazovce a první trailer napovídá, že nás čeká nevídaný zážitek.

Vzpomínám si, jak jsem před dvěma lety s kamarády rozebíral snímek Neon Demon od nevyzpytatelného režiséra Nicolase Windinga Refna. Byl jsem v naší diskuzi jediný, komu se film skutečně líbil a po nelítostné výměně argumentů mě napadlo, že by Refnův styl mohl být ideální v televizním podání. Jeho nedivácké vyprávění plné dlouhých statických záběrů a mrazivých krvavých scén by si jeho zarytí fanoušci užili ještě víc například v plnohodnotné televizní sérii a jeho kasovní neúspěchy by se televizním formátem snadno eliminovaly.

Poněvadž Refn od úspěšného a diváky s nadšením přijatého snímku Drive z roku 2011 s dalšími filmy v kinech vyhořel. V té době jsem si bláhově myslel, že se něčeho takového nikdy nedočkám. Jenže, světe div se, v červnu byl zveřejněn trailer na seriál Too Old To Die Young od Amazonu a na našem webu si toho nikdo nevšiml.

Z první upoutávky sálá noirová vizuální stylizace tolik typická pro tohoto dánského rodáka v posledních letech. Kombinace stylizace filmů Neon Demon, Jen Bůh odpouští a Drive vypadá jedinečně i zde. Refnův otisk je patrný i v intenzivním střídání všeříkajících neonových záběrů bez jediného dialogu, které drží pohromadě jen atmosférická hudba. Refn po vzoru jiných trailerů na své projekty nechává diváka v nevědomosti, o čem jeho nový počin skutečně bude.

Děj Too Old To Die Young je zasazen do kriminálního podsvětí Los Angeles, které ovládá společenství nájemných zabijáků. Scénář napsal Refn společně s komiksovým spisovatelem Edem Brubakerem, jenž je autorem příběhu Zimního vojáka ze série Kapitána Ameriky. Refn se ujal režie všech deseti epizod první řady. Jedné z hlavních rolí se zhostil Miles Teller (Whiplash), pro něhož se jedná o první regulérní televizní roli. V seriálu se představí jako rmoutící se policista Martin, který začne inklinovat k druhé straně zákona po nevyřešené vraždě jeho parťáka. Dále v seriálu uvidíme Jenu Malone (Neon Demon), Johna Hawkese (Tři billboardy kousek za Ebbingem) a Williama Baldwina (Někdo se dívá).

Premiéra byla zprvu očekávaná ještě na konec letošního roku, tuto informaci ale vyvrátil sám Refn, který mluvil o deseti měsících natáčení. Premiéry se tak dočkáme v průběhu roku 2019. V galerii si můžete prohlédnout mnoho oku lahodících záběrů z traileru.

Zdroje: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Neon Demon

14.06.2016 | USA, Francie, Dánsko
Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu