TOP 10 Nejgooglovanějších seriálů roku 2018

TOP 10 Nejgooglovanějších seriálů roku 2018 | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Jaké seriály vyhledávali letos uživatelé Googlu nejčastěji?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Na mezinárodní scéně zůstaneme. Na osmé příčce celosvětového vyhledávání je z nějakého důvodu italský Big Brother. Netušíme jestli se tam letos děly nějaké orgie, nebo proč vlastně lidi po celém svět googlí zrovna italského Big Brothera, takže jestli důvod znáte, dejte vědět. Na devítce jsou další horkokrevní jižani, tentokrát telenovela Segundo Sol, která je z gigantické Brazílie, takže to umístění mezi vyhledávanými pojmy asi jde pochopit.

Umístění Roseanne je také pochopitelné. Velepopulární sitcom se po jedenácti letech vrátil na obrazovky a měl (v době, kdy sledovanost klasické televize strmě upadá) skoro stejný počet diváků, jako v dobách svého původního vysílání (18 milionů první večer je astronomických a 10 milionů při pozdějších epizodách z dnešního pohledu vlastně také). No a pak přišly opakované rasistické výlevy představitelky ústřední role a rychlý konec. To znamená skandál na střeše a další googlování.

Tak nějak „regulérní“ seriály tedy vlastně máme v žebříčku jen čtyři a všechny je můžete vidět teď hned na Netflixu. Altered Carbon je na první pohled výpravná akční sci-fi, navíc s Joelem Kinnamanem (RoboCop, Killing) v hlavní roli a s atraktivní klonovací zápletkou. Seriál se ve vyhledávanosti umístil hned na druhé příčce.

Na šesté příčce The Haunting of Hill House. Vynikající hororový opus, který zaujal zajímavými charaktery, rodinnou dynamikou a svébytně pojatými hororovými scénami, ve kterých se málo bafá a hodně tlačí na mrazivé výjevy.

Na sedmičce Lost in Space, tedy novodobá předělávka sci-fi klasiky, ve které rodina vesmírných kolonistů uvízne v hodně svízelné situaci. Diváky už v trailerech ohromil viditelně vysoký rozpočet, samotná série pak sklízela spíš lehce nadprůměrné známky.

Bodyguard je na české mutaci Netflixu také k videní, ale původně jde o seriál britské televize. Na ostrovech šlo o nejsledovanější pořad BBC od roku 2008, takže zájem na Googlu opět dává rozum. Diváky zaujalo aktuální politicko-teroristické téma, nechyběly divoké zvraty, romance i patřičně narušený hlavní hrdina, kterého si navíc zahrál Richard „Robb Stark“ Madden. Jestli jste neviděli a máte rádi 24 hodin či Homeland, jděte do toho!

A co nejvíc běželo v českém seriálovém rybníčku? Mezi událostmi roku se na šesté příčce umístil Robinsonův ostrov. Buď Češi rádi koukají, nebo si alespoň zkoumají, zda se někdy soutěžící koupali na Adama. Na sedmém místě mezi událostmi byla Superstar. Vysílá se u nás už od roku 2004 a zjevně buď stále lidi zajímá nebo minimálně byli zvědaví na novou porotu s Benem Cristovaem či Katarínou Knechtovou. Na desítce pak další televizní soutěž – Eurovize. Mezi osobnostmi byl 7. nejhledanější Kazma – v současnosti jeden asi vůbec nejznámější tvůrce internetových pořadů v Česku.

Zdroj: Google

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu