The Undoing: Kdo další se k Nicole Kidman připojí?

The Undoing: Kdo další se k Nicole Kidman připojí? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Ideální život, fungují manželství, oslavovaná literární kariéra... Nicole Kidman ztratí v jednom okamžiku úplně všechno. 

Vypadá to, že Nicole Kidman našla v poslední době na televizních obrazovkách svůj druhý domov. S velkým úspěchem hitu Big Little Lies se pomalu ale jistě zvedají kreativní stavidla jejího nového projektu s názvem The Undoing inspirovaného psychologickou novelou You Should Have Known od autorky Jean Hanff Korelitz. Vedle hlavní role bude slavná herecká ikona seriál pod taktovkou HBO i produkovat. A tím výčet castingových novinek nekončí. Dalším velkým úlovkem je i Hugh Grant (Paddington 2), který by měl v připravovaném seriálu ztvárnit jejího manžela. V jednání je i účast Donalda Sutherlanda (Hunger Games), viz galerie. V připravované minisérii se počítá s klasickým formátem, který se osvědčil u Big Little Lies, tedy 6 až 8 epizod. Režie zajímavého projektu byla svěřena do rukou Susanne Bier (Serena). Datum premiéry zatím nebylo oznámeno.

The Undoing: Hugh Grant se přidává k obsazení
 

The Undoing je příběhem úspěšné newyorské terapeutky Grace (Kidman), která žije pod hřejivou aurou svého úspěchu ideální život v naplňujícím manželství. Se synem v soukromé škole a vydáním nové knihy za dveřmi se zdá, že její idylku nemůže nic pokazit. V jednom jediném okamžiku, rychle a bez varování, se ale celý její život kvůli úmrtí v rodině změní k nepoznání. Zároveň beze stopy zmizí i její manžel (Grant) a zanechá za sebou řadu znepokojivých otázek, které s postupujícím časem začnou vyvěrat v řadu šokujících odhalení o muži, o kterém si Grace myslela, že ví úplně všechno. Do toho se začne pod tíhou velkého skandálu hroutit  i její profesionální kariéra a zoufalá Grace je pod tíhou drtivých okolností nucena přijmout devastující ale nevyhnutelnou skutečnost, že její život, tak jak jej znala, nadobro skončil a je potřeba začít budovat nový. Nejen pro sebe, ale i pro svého syna.

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu