The Undoing: Hugh Grant se přidává k obsazení

The Undoing: Hugh Grant se přidává k obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Připravovaný seriál od stanice HBO nabírá hereckou posilu. K Nicole Kidman se připojí oblíbený britský herec Hugh Grant.

Britský herec Hugh Grant se přidává k obsazení nově připravované šestidílné minisérie The Undoing, kterou produkuje stanice HBO. Grant se tak staví po bok Nicole Kidman, která je obsazena do hlavní role.

Undoing: Nicole Kidman konečně získala tragickou roli
 

Minisérie má vycházet z knižní předlohy Mělas to vědět americké spisovatelky Jean Hanff Korelitz. Příběh pojednává o mladé ženě Grace Reinhart Sachsové (Nicole Kidman), která žije život, jaký si vysnila. Bydlí v New Yorku, za muže má dětského onkologa Jonathana (Hugh Grant) a společně vychovávají milovaného syna Harryho, který má možnst dostat se na prestižní newyorskou školu, a sama provozuje soukromou terapeutickou praxi. Její idylický život a problémy ostatních lidí kolem ní ji přimějou napsat knihu, kde bude ženám radit, jak naslouchat mužům. Ovšem týden před vydáním knihy se spustí řetězec nešťastných událostí, které odstartuje nezvěstný manžel a bezcitná vražda v její blízkosti.

Grant se tedy chopí role manžela hlavní hrdinky. Jonathan je charakterově milý a hlavně oddaný manžel a starostlivý otec, jehož minulost bude zkoumáná po jeho záhadném zmizení. 

Hugh Grant se v poslední době objevuje v seriálu Snadál po anglicku po boku Bena Whishawa nebo byl k vidění v pokračování příběhu o medvídkovi Paddingtonovi. Mezi jeho nejlasvnější filmy patří například Notting Hill, Láska nebeská, Deník Bridget Jonesové nebo také Čtyři svatby, jeden pohřeb. Hercovy nejslavnější role si můžete prohlédnout v naší galerii.

O Grantově nejnovětší roli informoval i youtube kanál Wochit Entertainment:

Zdroj: Variety.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu