Sedmilhářky: 2. sezónu vyšperkuje oscarová diva

Sedmilhářky: 2. sezónu vyšperkuje oscarová diva | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Preprodukce druhé řady je v plném proudu. Kromě potvrzení hereckého obsazení přibylo i strohé info o příběhu.

Rovnou s prvním oznámením o pokračování vychvalovaného a cenami ověnčeného seriálového titulu Sedmilhářky (The Big Little Lies) potvrdily svou účast ve druhé řadě hvězdy Nicole Kidman (Oklamaný, Austrálie) a Reese Witherspoon (Divočina, Voda pro slony). Bylo tak jen otázkou času, kdy i zbytek hvězdného obsazení podepíše nové smlouvy, a tím stvrdí svou účast ve druhé sezóně. Dle očekávání se tak vrátí i Shailene Woodley (Aliance, Hvězdy nám nepřály), Laura Dern (Jurský park, Divočina) a  Zoë Kravitz (Šílený Max: Zběsilá cesta, Divergence).

Stanice HBO zveřejnila i stručné dějové info pro každou z výše uvedených dam. Avšak pro ty z vás, kteří jste ještě první řadu neviděli, jsou níže uvedené informace plné spoilerů. Celeste (Nicole Kidman) se vypořádává se smrtí svého manžela Perryho (Alexander Skarsgård). Plná emocí a pocitu osamělosti je rozhodnutá bránit svou rodinu za každou cenu a být zas taková, jaká kdysi bývala. Madeline (Reese Witherspoon) zjišťuje, že občas ani ty nejlepší záměry nepřináší patřičné následky. Musí čelit pravdě o Perryho smrti a zároveň se vypořádává se svým manželstvím a představami o rodině.

Jane (Shailene Woodley) stále ještě zpracovává náhlou smrt Perryho, ale i přesto se snaží vybudovat nový život pro sebe a svého syna Ziggyho. Renata (Laura Dern), jakožto typický příklad sebeovládání a vstřícného vystupování, musí najednou čelit novým výzvám ve svém manželství. Bonnie (Zoë Kravitz) se stále ještě vzpamatovává z Perryho smrti a náhle musí čelit démonům ze své minulosti.

Jak jste již mohli zaznamenat, do druhé série zamíří i oscarová stálice s celkovými 21 nominacemi na Oscara Meryl Streep (Božská Florence, Mamma Mia!), která ztvární Perryho matku Mary Louise Wright. Ta přijede do Monterrey, aby zjistila pravdu o smrti svého syna. Více informací o její postavě zatím známo není. Překvapením je i ohlášený návrat Alexandera Skarsgårda (True Blood, Legenda o Tarzanovi), jehož Perry se však nejspíš objeví jen v podobě flashbacků.

Druhá sezóna Sedmilhářek bude mít opět sedm hodinových epizod. Scénář znovu napíše David E. Kelley (Mr. Mercedes, Goliath) dle příběhu od Liane Moriarty, jejíž román sloužil i jako předloha pro první sérii. Místo Jeana-Marca Valléeho natočí druhou řadu režisérka Andrea Arnold (Fish Tank, American Honey). Jean-Marc Vallée (Demolice, Klub poslední naděje), která bude na seriál dohlížet z pozice výkonného producenta. Oficiální produkce seriálu začne v průběhu března, premiéra je neupřesněna na rok 2019. O nových informacích vás budeme průběžně informovat.

Zdroje: Deadline, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu