Sedmilhářky: Produkce 2. série začne s novým režisérem

Sedmilhářky: Produkce 2. série začne s novým režisérem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pokračování úspěšné minisérie o obyčejných, neobyčejných manželkách, matkách a především ženách je na spadnutí.

Jedna z největších seriálových pecek letošní televizní sezóny sice ve svém závěru konečně odhalila pravého vraha, některé otázky však i nadále skončily daleko od vysvětlení. První (mini)série Sedmilhářek (The Big Little Lies) si sice za celkový dojem na diváky a porotu odnesla osm sošek Emmy, ani to ji však stoprocentně nezaručilo druhou řadu. Nějaké náznaky o možném pokračovaní tady sice už byly, ale tvůrci dlouho váhali, zda na uzavřenou románovou předlohu mají nějak navazovat. Až teď se věci začínají podle webu TVLine dostávat do pohybu. 

Zákulisní informace hovoří o tom, že produkce volně navazující druhé série má začít již na jaře příštího roku. Toto časové období koresponduje s natáčením první série, které se na začátku roku 2016 uskutečnilo na západním pobřeží Severní Ameriky. Jelikož první řada skončila přesně na stejném místě jako knižní předloha, mají filmaři do budoucna volnou ruku.

Na volbě natáčecích lokací bude mít určitě prsty i nový režisér, který nahradí Jean-Marca Valléa. Ten sice nakonec své prvotní váhání překonal, avšak kvůli nabitému programu musel od projektu odstoupit stejně. Na pozici režiséra tedy logicky musí nastoupit někdo jiný. O konkrétním jméně sice ještě nepadla řeč, ale studio chce, aby si seriál s ženami v hlavních rolích si vzala na starost také nějaká žena.

A co vy? Sledovali jste počínání (ne)všedních hrdinek až úplně do konce nebo na vás bylo i osm epizod zkrátka moc? Změní váš názor na uznávaný seriál změna pohlavní režiséra nebo vás podobné záležitosti nechávají chladnými?

Zdroj: TVLine, TVLine II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu