Punisher: Novinky o hlavní postavě ve 2. řadě

Punisher: Novinky o hlavní postavě ve 2. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Čím si hlavní postava v nově řadě projde?

2. řady Punishera se dočkáme už 18. ledna a před pár dny jsme se konečně dozvěděli konkrétní zprávy o hlavním obsazení, což zahrnovalo především nového záporáka. Novinky se konečně rozjíždí a nyní dorazily další šťavnaté detaily. Pojďme si je všechny probrat.

Punisher: Kdo si zahraje nového záporáka?
 

Ačkoliv se v předešlé řadě herec Jon Bernthal zhostil své role velmi uctivě a zdaleka nejlépe v celé historii filmu, opravdový přerod do samozvaného zabijáka jsme zatím úplně nedostali. To má teprve nastat až v nové řadě, říká showrunner Steve Lighfoot. 2. řada bude také prvním marvelovským seriálem, který nezačne děj tradičně v New Yorku, místo toho započneme turné po celých Spojených státech, než se hlavní hrdina Frank vrátí domů. V prvních několika epizodách bude tato postava získávat pohled na zemi, pro kterou bojovala, ale nikdy ji doopravdy nespatřila.

Než na sebe hlavní hrdina Frank nasadí svůj ikonický komiksový „look“, uvidíme ho v neformální a normální podobě. Ovšem až nastane ten osudový moment kompletního přerodu z vojáka do ostrostřelce, bude se jednat o velmi symbolické a významné gesto. Navíc, dle slov samotného herce, nebude nošení klasického komiksového kostýmu postrádat smysl a nebude zde figurovat pouze jako věc pro fanoušky. Místo toho bude mít Frank velmi taktický a psychologický důvod, proč ho nosit. Poslední zprávy říkají, že nová řada se nebude nijak zabývat návazností na filmy MCU, tak jako se například děje u Agents of S.H.I.E.L.D. Žádné Thanosovo lusknutí nebude mít na děj jakýkoli vliv, takže se dá předpokládat, že nová řada se odehrává ještě před Infinity War. Jak se novou řadu těšíte?

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 03.01.2019 09:42
Jen doufám že ten přerod nebude v posledních pár epizodách ale třeba v první půlce už...první řada byla zklamání ale na druhou se těším
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu