The Hunt: Al Pacino bude nahánět nácky v televizi

The Hunt: Al Pacino bude nahánět nácky v televizi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chystané drama od Amazonu zlákalo hereckou legendu.

V dnešní době již není takovým překvapením, když se v seriálu objeví herec ověnčený několika Oscary, ovšem to, že na televizní obrazovce uvidíme samotnou hereckou legendu, a to Al Pacina, překvapením rozhodně je. Tento rok uvidíme Al Pacina v dlouho připravované Scorceseho gangsterce The Irishman od Netflixu a rovněž ve vedlejší roli v Once Upon a Time in Hollywood od Quentina Tarantina. K těmto dvěma očekávaným projektům ještě přirostlo desetidílné drama The Hunt od Amazonu.

Too Old To Die Young: Refn míří na Amazon v uhrančivé upoutávce
 

The Hunt je zasazen do New Yorku v roce 1977 a bude sledovat rozličnou bandu lovců nácků, kteří zjistí, že stovka vysoce postavených nacistů žije kolem nich a kuje pikle na založení Čtvrté říše ve Spojených státech. Al Pacino si zahraje mentora hlavního hrdiny Jonaha Heidelbauma s tváří Logana Lermana (Železná srdce), který se díky odkrývání vraždy své babičky zapojí do organizace vraždící nácky na území USA. Z pozice výkonného producenta na projekt dohlíží Jordan Peel, autor oceňovaného hororu Uteč.

Al Pacino se již v minulosti na televizní obrazovce objevil, ale jednalo se především o celovečerní filmy z produkce HBO jako například loňské Paterno. Kdy se The Hunt dočkáme, není zřejmé. Zatím Amazon ani neuvedl, zda se seriálu dočkáme letos, nebo až příští rok. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat. Níže si můžete pustit zdařilé video, ve kterém Al Pacino vzpomíná na své ikonické role.

Zdroje: TVLine, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu