Minirecenze: 12. epizoda 12. série Teorie velkého třesku

Minirecenze: 12. epizoda 12. série Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Čím překvapila 12. epizoda finální série?

Pozor, článek obsahuje spoilery k dvanácté sérii.

Dvanáctá epizoda závěrečné řady Teorie velkého třesku navazuje zhruba tam, kde předchozí epizoda skončila a nabízí dvě dějové, na sobě nezávislé, linky. Tou první je pokračování problému, který nastal ve vztahu Raje a Anu. Zatímco Raj se snaží vše urovnat, Anu ztratila v jejich svatbu víru a její rodina ji chce anulovat, což se nelíbí Rajovu otci, který synovi promluví do duše. Raj povzbuzen otcovými slovy navrhne Anu, aby začal jejich vztah od začátku. Tedy pozvánkou na první rande. Už jsem dříve psal, že vztah mezi Rajem a Anu, i když mi zpočátku připadal prazvláštní, je ve skutečnosti velmi pěkně napsán. Citlivě, není uspěchán a tato epizoda konečně nedělá z Raje ubohého zoufalce, což je pro postavu velké povzbuzení, protože zoufalého Raje, který je ve vztazích neschopný, už diváci v poslední sérii vidět nechtějí. 

To ovšem nebylo to nejdůležitější, co se v epizodě událo. Na scéně je zpátky starý dobrý (a neskutečně hloupý) Zack, který je nyní ženatý a díky prodeji vlastní firmy na výrobu jídelních lístků také hrozně bohatý. Pozve Penny a Leonarda na svou jachtu, kde jim představí svou manželku. Mají pro Leonarda velmi zajímavý návrh. Protože je Zack neplodný, chtějí, aby byl Leonard biologickým otcem jejich dítěte. Tato nabídka samozřejmě rozdmíchá emoce mezi Leonardem a Penny, protože zatímco Leonard by s darováním spermatu neměl problém, Penny je z toho hodně zaskočená. Tady musím vyzdvihnout snahu tvůrců stále posouvat příběh kupředu. Návrat Zacka je jen ku prospěchu, protože je to jedna z nejvtipnějších a nejzajímavějších vedlejších postav seriálu. A když prosťáček Zack přijde před Leonarda s takovým návrhem, který je pro obě strany nesmírně osobní, je to osobní i pro diváka a bylo by zajímavé sledovat, na jakou stranu by se v tomto případě klonili fanoušci Leonarda. Upřímně doufám, že tato dějová linka nebude jen tak zašlapána do země, ale že v dalších epizodách nebo ve zbyzku série příběh Leonarda a Penny oživí. 

Jaký se vám líbila nejnovější epizoda? Dejte nám vědět do komentářů. 

V galerii najdete momenty z 12. epizody s názvem The propagation proposition. Video nabídne nejlepší momenty a hlášky z epizody. 

Naše hodnocení
8/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu