Tvůrce Modré planety II zakotvil u Netflixu

Tvůrce Modré planety II zakotvil u Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Co nabízí novinky z prostředí dokumentárních seriálů?

James Honeyborne se nejvíc proslavil produkcí dokumentární série Modrá planeta II, jejímž vypravečem je legedární David Attenborough. Tato minisérie vznikla pod záštitou britské společnosti BBC, se kterou ovšem Honeyborne ukočnil spolupráci a místo toho podepsal dohodu s Netflixem. Společnost Freeborne Media tak našla nové přístaviště a diváci mají dle vyjádření Honeyborna, který je majitelem společnosti, čekat velké věci. 

"Je zde nutkavá potřeba vyprávět důležité, překvapivé a inspirující příběhy naší planety," říká Honeyborne, který si od spolupráce s Netflixem slibuje možnost točit nové a revoluční dokumenty, kterými bude moci oslovit více lidí po celém světě.

Není novinkou, že Netflix chce v budoucnu produkovat více dokumentů. Už teď je v přípravě osmidílná minisérie s názvem Our Planet, kterou produkuje též známý britský dokumentární tvůrce Alastair Forthegill se svou společností Silverback. Z budoucí spolupráce s Honeybornem se teší i viceprezidentka dokumentů a komedií z Netflixu Lisa Nishimura. "James vytvořil jednu z nejpodmanivějších sérií o přírodě všech dob, která je rozmáchlá a vizionářská. Jsem nadšená, že se s námi bude podílet na tvorbě daších unikátních exkurzů do přírody, které ohromí diváky."

Modrá planeta II si na ČSFD drží procentuální hodnocení kolem 97% a je na třetím místě seriálových žebříčků. Podobná vysoká hodnocení má i jinde, například na serveru IMDb si drží průmerné hodnocení 9,3/10. Tešíte se na možné budoucí projekty "Kuby Medorozeného"? Na nádherné fotky z Modré planety se můžete podívat v galerii. Stejně tak tam najdete i Jamese Honeyborna a Davida Attenborougha.

Oficální trailer k Modré planetě II:

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu