Živí mrtví mají legraci z nového filmu Zacka Snydera

Živí mrtví mají legraci z nového filmu Zacka Snydera | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kritizovaný filmař se vrací za kameru, aby znovu dokázal své kvality. Jeho slabé období mu je ale stále připomínáno. 

Zack Snyder se kvůli neúspěchu se svými filmy od DC a rodinné tragédii odebral do ústraní. Nyní ovšem uzrál čas vrátit se zpátky za kameru. Přestože za své poslední filmy je velmi kritizovaný, stále se jedná o nadějného režiséra, který na začátku kariéry natočil oblíbené filmy jako Strážci - Watchmen nebo Úsvit mrtvých. A se svým novým filmem Army of the Dead se rozhodl vrátit ke kořenům, protože znovu přivede před kameru zombíky, které si už osahal právě v Úsvitu mrtvých. Tato novinka oběhla doslova celý internet, a tím pádem i většinu sociálních sítí. Proto se také nemohla vyhnout výrazné odezvě.

Živí mrtví: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

Twitterový účet seriálu Živí mrtví, který sdílí stejnou tematiku zombie apokalypsy, na toto oznámení vtipně zareagoval. Zároveň by ale někdo mohl namítnout i trochu nevhodně. Pod příspěvek totiž napsal následující komentář: „A kdo bude hrát Martu?“ Znalci už jistě vědí, takže tu je vysvětlení pro lajky. Snyderův film Batman vs. Superman se dodnes (ehm) pyšní svým slavným neslavným koncem, kde se dva hlavní superhrdinové přestanou společně rvát na základě toho, že jejich matky mají stejné jméno – Marta. Tento absurdní moment započal dlouhou dobu parodování a zesměšňování této scény, takže není divu, že na něho někdo odkazuje i dnes.

Chápu nutkání si z návratu tohoto režiséra vystřelit menším vtípkem. Nicméně vzhledem k nedávné sebevraždě jeho dcery si myslím, že sám režisér toto nemusí vidět stejnýma očima a možná mu bude podobné zesměšňování připadat krapet přehnané, přinejmenším trapné. Rozhodně tím nehodlám zmíněnou absurdní filmovou scénu nijak bránit, ale zkrátka a dobře je tento komentář lehkým rýpnutím do duše zranitelného člověka, který se stále nachází v těžké situaci. Možná reaguji moc přecitlivěle, rozhodně tento názor nepovažujte za další z řady útoků proti politické nekoreknosti, ale já si stejně myslím, že tu tento názor musel zaznít.Tak jako tak, ptám se vás čtenářů, jaký máte na tuto situaci názor vy? Zmíněnou popsanou scénu můžete skouknout v přiloženém videu.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Fimi. | 11.02.2019 08:27
Podle mě jsi jen citlivka...tohle přece nemůže nikoho urazit...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu