Záporáci z pohádek dostanou vlastní seriál na Disney+

Záporáci z pohádek dostanou vlastní seriál na Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kultovní záporáci našeho dětství v hlavních rolích.

Záporáci už mnohokrát dokázali, že dokonce v hlavních rolích dokáží velké věci. A když píši velké věci, myslím tím především velké zisky, které před lety předvedla Zloba - Královna černé magie. V tomto filmu zlá královna ze Sněhurky navíc pobrala i dost pozitivních recenzí na to, aby se začalo chystat pokračování. Disney ale tímto krokem neskončil a zároveň začal chystat samostatný film o záporačce ze 101 Dalmatinů, Cruelle de Vil, kterou si zahraje oscarová laureátka Emma Stone. Tím ale nekončíme, protože s příchozí streamovací službou Disney+ se plány rozšiřují. 

Na tuto platformu připravuje studio celkem 18 filmů a 16 seriálů. Z této nabídky jsou zatím známy především projekty od Marvelu. Nyní se ale k superhrdinům přidávají i záporáci, kteří budou kopat za domácí tým. Kreslení záporáci z klasických pohádek totiž dostanou vlastní seriál, který ponese název Once Upon a Time, v překladu Bylo jednou... Tato série vzniká na motiv dětské knížky Book of Enchantment (Kniha kouzel), která slouží jako soubor nejrůznějších pohádek. Konkrétně určitě dorazí Zvíře (Kráska a zvíře), Uršula (Malá mořská víla) a výše zmíněná královna ze Sněhurky. 

Tento projekt, který je dle zpráv v přípravách už několik měsíců, píše Michael Seitzman. Pokud se podíváte na předešlou práci tohoto scenáristy, zjistíte, že všechny filmy či seriály jsou velmi vážná dramata. Počínaje od seriálu Inteligence nebo Code Black. Oba tituly u nás zná pouze pár fajnšmenkrů, takže se z obecného hlediska jedná o vcelku neznámého filmaře. Jeho zapojení do světa pohádek ovšem zbuzuje nemalé sympatie, protože pokud dokáže dát těmto tragikomickým postavám trochu vážnější a drsnější háv, rozhodně tuto volbu přivítám s otevřenou náručí. A co váš názor? Vzbuzuje ve vás tento seriál zájem nebo ho přenecháte dětem? 

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Stitch | 02.03.2019 16:00
Ve Zlobě určitě není zlá královna ze Sněhurky :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu