Nejchytřejší marvelovská postava ožije: Za pomoci Morfea!

Nejchytřejší marvelovská postava ožije: Za pomoci Morfea! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Na komiksové scéně je teprve druhým rokem a pod dohledem Morfea teď míří i na televizní obrazovky. O koho jde?

U Disneyho chystají předložit televizním divákům příběhy devítileté Lunelly Lafayette, super inteligentní hrdinky prvně uvedené na stránkách komiksových sešitů v celku nedávno. První účast si připsala v lednu roku 2016 se svou komiksovou řadou Moon Girl and the Devil Dinosaur. Z tohoto titulu vychází i pracovní název chystaného seriálu: Marvel’s Moon Girl and the Devil Dinosaur.

Kromě intelektu nejchytřejšího člověka na světě, který jí byl stanoven speciálním testem vymyšleným Brucem Bannerem (který jej sám nedokázal vyřešit), vyniká afroamerická dívka ve vynalézání a počítačovém programování, se kterým jdou ruku v ruce její hackerské dovednosti. K pomoci jí je v komiksech zmíněný Devil Dinosaur, který se nedopatřením dostal do jejího světa z jiné dimenze.

Projekt vzniká pod taktovkou Marvel Animation a produkční společnosti Cinema Gypsy Production. K té náleží jméno Laurence Fishburnea, který je spolu s kolegyní Helen Sugland výkonným producentem seriálu. Momentálně je všechno ve fázi příprav a není ani přesně dané, na kterém z disneyovských kanálů se objeví. Ve hře jsou Disney Channel, Disney XD nebo Disney Junior, z čeho lze vyčíst, že se bude cílit na mladší a rodinné publikum.

Fishburne přichází k animovanému seriálu z filmového univerza Marvelu, kde si zahraje v příštím Ant-Man & the Wasp. Hravá Moon Girl se i s jeho pomocí přidá k řadě dalších spřízněných animáků z poslední doby (Spider-Man, Avengers Assemble, Strážci galaxie), které všechny startovaly na stanici Disney XD. Kromě toho je pořád ve vývoji třeba animovaná týmovka New Warriors. Jinak je možné, že právě Moon Girl je oným tajným projektem, na kterém Fishburne s Marvelem pracovali od konce minulého roku.

Video níže dokazuje, že Moon Girl nezahálí a své boje již svádí i na poli videoher. V galerii se pak můžete s jejím kresleným světem seznámit trochu blíž. Kromě jiného zjistíte, že má holka blízko i k různým tradičnějším marvelovským postavám. Není tedy vyloučeno, že se jejich cesty zkříží i v jejím seriálu.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu