Živí mrtví: Čeho lituje představitel Carla?

Živí mrtví: Čeho lituje představitel Carla? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chandler Riggs lituje, že se jeho postava nedočkala Šeptačů.

Pozor, článek obsahuje spoilery.

Postava Carla Grimese byla součástí seriálu od jeho začátku, dokud nešťastně nezemřela během války s Neganem na kousnutí od jednoho z chodců. Komiksová předloha se ale od hraného seriálu samozřejmě v mnoha ohledech liší a právě v ní je Carl velice živý a je středobodem dění. Už kvůli významné roli, jakou v předloze Carl ve válce se Šeptači má, je Riggsovi líto, že se této dějové linky jeho postava v seriálu nedožila. Carl má v komiksu totiž velmi blízko k Lydii, dceři hlavní záporačky Alfy, která je vůdkyní nové skupiny, která si říká Šeptači. Lydia je v seriálu ztvárněna herečkou Cassady McClincy a místo Carla s ní romantický vztah navázal Henry (Matt Lintz)

Živí mrtví: Andrew Lincoln promluvil o brutalitě a osudu Glenna
 

Chandler Riggs se k věci vyjádřil na plavbě Walker Stalker Cruise: "Těšil jsem se na spousty dějových linií, ale především na tu s Lydií, protože pro Carla je tato linka velmi speciální a je stěžejní pro celý příběh."

S Carlovou smrtí bylo jasné, že této postavy se už nikdy v seriálu nedočkáme. A to ani v případných dalších spin-offech nebo v samostatných televizních filmech, kde uvidíme jeho otce Ricka Grimese. Jestli se Carl vrátí alespoň v podobě flashbacků nebo halucinací, se můžeme jen dohadovat. Riggs je nyní zaměstnán rolí PJe v seriálu A Million Little Things od stanice ABC. Jeho odchod z Živí mrtví měl být odůvodněn časovou vytížeností, která s natáčením takového projektu přichází. Z podobného důvodu ze seriálu odešel i představitel hlavní role Andrew Lincoln, který chce trávit více času se svou rodinou. 

Smířili jste se s odchodem Chandlera ze seriálu? Dejte nám vědět do komentářů. Carla Grimese si můžete připomenout v naší galerii. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu