Živí mrtví: To nejdůležitější mi řekli až před natáčením, říká Chandler Riggs

Živí mrtví: To nejdůležitější mi řekli až před natáčením, říká Chandler Riggs | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Mladý herec povyprávěl o jeho posledních okamžicích v seriálu Živí mrtví. Jeho fotky ze zákulisí natáčení si prohlédněte v galerii.  

Pozor, článek obsahuje spoilery k seriálu Živí mrtví

Když nám minulý rok tvůrci seriálu Živí mrtví doslova zabili postavu Carla Grimese, byl to dost nečekaný a někdo by namítal i neuctivý odklon od komiksové předlohy. Ovšem oproti odchodu Andrew Lincolna to byl ještě slabý čajíček. Jak se nakonec ukázalo, Carlův představitel Chandler Riggs z toho byl stejně překvapený jako diváci a nyní rozhodl se k celé situaci po delší době vyjádřit.

Živí mrtví: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

Dle hercových slov byla zkušenost se zabitím jeho postavy, jak osobně říká, "strašná". Nakonec byl alespoň spokojený s tím, jak proběhlo jeho loučení s postavou. Takto se herec vyjadřuje k momentu, kdy je jeho postava kousnuta od chodce, ale zjistí to až o několik minut později. 

"Myslím, že to skončilo velmi dobře," vzpomíná. "Myslím tím, že při čtení scénáře to bylo opravdu divné, protože by mě nikdy nenapadlo, že se to stane už několik minut před tím, než to zjistím."

A jaké byly jeho pocity, když zjistil, co za hrozný osud jeho postavu čeká? 

"A jo, bylo to dost bizarní a říkal jsem si - člověče, musím říct všechny tyhle depresivní věci, tohle vážně nebude sranda. Ale dokázal jsem to a skončilo to skvěle a jsem super šťastný s mým výkonem. Ale ano, celá zkušenost byla opravdu - bylo vážně strašné si tím projít, ale bylo to dobré, bylo to pěkné rozloučení."

Mladý herec na začátku tohoto roku navíc popsal, jak se vlastně o celém zabití jeho postavy dozvěděl. A nemyslete si, že na něho někdo bral větší ohledy, protože se tu neuvěřitelnou novinu dozvěděl teprve před natáčením epizody, kde k onomu kousnutí došlo. Vypráví:

"Dostali jsme scénář k šesté epizodě, kde se mělo odehrát mé kousnutí. Zkoušeli jsme a potom mi (výkonný producent) Scott Gimple řekl - to je ten důvod, proč se po výletu chováš tak divně, protože budeš kousnutý."

I když byl odchod pro Chandlera Riggse velký šok a zároveň těžká zkušenost, nebojte, nevede se mu vůbec špatně. Přestěhoval se do Los Angeles a žije tam americký sen, který zahrnuje rozjetou kariéru v oblasti hudby, kdy se svou skupinou pod názvem Eclipse, tedy Zatmění, skládá elektronickou hudbu. A dle jeho slov,  je to veliká legrace. Takže konec dobrý, všechno dobré. 

V galerii si prohlédněte jeho fotky ze zákulisí natáčení.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu