Gotham: Dostane Gordon svůj komiksový vzhled?

Gotham: Dostane Gordon svůj komiksový vzhled? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Tak bude mít James Gordon svůj tradiční knír, nebo ne?

Vzhled komisaře Jamese Gordona, jednoho z nejslavnějších Batmanových spojenců, je specifický hlavně díky "flandersovskému" kníru a hranatým brýlím. V seriálu Gotham od stanice FOX sledujeme v pěti sériích příběh teprve mladého Gordona, člena policejního a detektivního štábu města Gotham, který se seznamuje se slavnými záporáky a pomaličku kypří půdu pro nástup Temného rytíře

TOP 6 seriálových postav, které vyhodíte oknem a vrátí se dveřma
 

Mnoho fanoušků ale stále netrpělivě čeká, jestli se Gordonův představitel, Ben McKenzie, pochlapí i s tradičním knírem, kterým se Gordon v komiksech pyšní. Na otázku, zdali se tak stane, odpověděl sám McKenzie v pořadu Jimmy Kimmel Live: "Mám dva dny na to, abych to vypěstoval," zavtipkoval, "něco na mě nalepí a vypadá to opravdu dobře." McKenzie tak na konci rozhovoru s Kimmelem potvrdil, že se klasického komisaře Gordona se vším všudy na konci série dočkáme. 

Ale to není všechno. Došlo i na otázky ohledně Bruce Wayna (David Mazouz), jestli ho uvidíme v plné polní jako Batmana navlečeného do černých hokejových chráničů se špičatýma ušima. McKenzie potvdil, že na pár minut ano. O Batmanovi také promluvil i tvůrce seriálu John Stephens: "Necháme Bruce, aby udělal poslední krůčky k identitě Batmana." Zároveň naznačil, že s dalším příběhem pro Bruce Wayna, než s tím, který uvidíme v seriálu, počítat nemáme. 

Myslíte, že seriál končí akorát včas, nebo by vám další série nevadily? Hoďte nám svůj názor do komentářů. Zároveň přokládáme samotný rozhovor McKenzieho s Kimmelem. Komiksového Gordona můžete s tím seriálovým porovnat v galerii. 

Zdroj: DigitalSpy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi. | 08.03.2019 12:21
Dazli jako v groteskním stylu? Jen to ne, Tonka bych radši ve stylu Daredevila, jeden dva padouši na sérii a např jen 13 dílů max...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu