Hra o trůny 8: Mezi Jonem a Nočním králem dojde znovu ke spojení, říká Vladimír Furdík

Hra o trůny 8: Mezi Jonem a Nočním králem dojde znovu ke spojení, říká Vladimír Furdík | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představitel Nočního krále, slovenský kaskadér Vladimír Furdík, dal serveru Entertainment Weekly před uvedením 8. série unikátní rozhovor.

Rozhovorů s Vladimírem Furdíkem, představitelem Nočního krále ze Hry o trůny (od 6. série), je opravdu málo. Teď se však slovenský kaskadér rozhodl otevřít serveru Entertainment Weekly. Pohovořil o tom, čeho se diváci v 8. sérii dočkají. 

Hra o trůny 8: Detailní rozbor prvního traileru
 

"Uvidíte, že Noční král má přesně vytyčený cíl, koho chce zabít, a zjistíte, kdo jím je," uvedl Furdík a dodal, že diváky čeká velmi silná scéna podobná té, která se uskutečnila v Tvrdodomově na konci 5. série. Noční král tehdy navázal mrazivé spojení a kontakt s Jonem Snowem, když na něj zpříma hleděl, jak odplouvá, zvedl ruce a oživil mrtvé. Ještě silnější okamžik mezi Nočním králem a Jonem Snowem prý uvidíme v 8. sérii. Je to snad právě on, po kom Noční král jde? To by bylo až moc předvídatelné, nemyslíte? Spekuluje se spíše o Branovi, Samovi nebo Arye.

"Někdo ho udělal Nočním králem. Nikdo neví, kým byl předtím. Jestli vojákem nebo šlechticem. Nikdy nechtěl být Nočním králem. Myslím, že chce pomstu. Každý v tomto příběhu má svou světlou i temnou stranu. Noční král má jen jednu stranu - tu temnou," vysvětlil.

Furdík zároveň uvedl, že jeho všeho všudy neoblíbenější scéna Nočního krále teprve přijde. Těšíte se? V galerii si prohlédněte zákulisní fotky z natáčení s bílými chodci.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Keoki | 14.03.2019 12:31
Altherot: Roden tohle celkem zvládl řekl bych. Myslím, že je nám všem jasné, že Night King jde po Branovi, aby zabránil sám sobě v tom (jelikož Bran je Night King, že jo), aby se Night Kingem v první řadě vůbec stal... Problem solved :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu