Perníkový táta: Aaron Paul o chystaném filmu

Perníkový táta: Aaron Paul o chystaném filmu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Jak se vyjádřil Aaron Paul k chystanému filmu Breaking Bad / Perníkový táta?

Neučitě. Představitel Jesseho Pinkmana z legendárního seriálu Perníkový táta (Breaking bad) v pátek na festivalu Sun Valley Film čelil otázkám ohledně připravovaného filmu. Ten chystá tvůrce seriálu Vince Gillian a film by měl být vysílán prvně na Netflixu a poté na stanici AMC. Podle dosavadních informací by se měl příběh soustředit právě na Jesseho a na události po skončení poslední série. 

Perníkový táta: 8 momentů, které z Walta udělaly Heisenberga
 

Již dříve jsme informovali, že by se natáčení rád zúčastnil i Bryan Cranston, představitel Waltera Whita, když ale vezmeme v potaz jeho skon, je asi nepravděpodobné, že by ve filmu měl nějakou výraznou roli. Nyní se ke své případné účasti vyjádřil i Aaron Paul:

"Mám rád drby. Jednou jsem slyšel drb o tom, že jsem byl obsazen do role Hana Sola," odpovídal Paul účastníkům během festivalového Coffee Talk. "O Breaking Bad filmu jsem zatím nic neslyšel, ale kdyby na to došlo, rád bych se toho zúčastnil."

Herec tak nic nepotvrdil, ale nic také nevyvrátil. Od Cranstona víme, že film určitě bude, i když nevíme, jestli se on sám zúčastní. S Paulem je to stejné. "Jestli jste sledovali seriál, tak víte, že Walter je mrtvý. Takže to logicky musí být o Jessem," pokračoval.

Film by měla mít na starost společnost New Mexico Film Office a měl se natáčet v Albuquerque od listopadu loňského roku do půlky ledna. Název by měl být Greenbrier a příběh by měl sledovat "unesenéhu muže, který se snaží uniknout svým únoscům." Celý film je ovšem stále zahalen silnou vrstvou tajemna. 

Níže přidáváme i video, kde Bryan Cranston oficiálně potvrdil drby o chystaném filmu.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu