Titans: 2. série obsadila Batmana hvězdou z Game of Thrones

Titans: 2. série obsadila Batmana hvězdou z Game of Thrones | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Věrný ochránce Daenerys zavítá do komiksového světa. A nebude to vůbec malá role!

Titans od DC Universe se letos dočkají svojí druhé řady, do které se hojně obsazují nové a v komiksech populární postavy. Z těch nejzajímavějších vypíchněme Superboye (Joshua Orpin) a Deathstroka (Esai Morales). Nová castingová novinka však ty dosavadní překonává, jelikož byl obsazen samotný Batman!

Ten se ukázal již na konci první řady, kde ho hrál kaskadér Alain Moussi. Nyní však uvidíme Bruce Wayna konečně v plné své parádě, především však v roli uvidíme jedno známé a zajímavé jméno. Do role byl totiž vybrán herec Iain Glen, kterého fanoušci Hry o trůny znají jako Joraha Mormonta, věrného ochránce Daenerys. Postava je v seriálu popsána následovně:

„Po dekádách boje se zločinem má milionář Bruce Wayne i nadále stejně silnou motivaci ochránit Gotham před zlem jako ve svých začátcích. Potřeba usmířit se s Dickem Graysonem vnese mezi tyto dvě postavy novou energii, zatímco se Bruce bude snažit Titans pomoci dosáhnout úspěšně jejich cílů.“

Titans: 2. série přivítá novou hlavní postavu
 

V první řadě byl Dick Grayson (Brenton Thwaites), první Robin, na Batmana naštvaný a odmítal s ním mít cokoliv společného. Názorová rozepře je rozdělila, a Dick se vydal na sólovou dráhu, na které nakonec skončil jako vůdčí osobnost týmu Titans. Podle popisku výše však můžeme očekávat usmíření Dicka a Bruce Wayna, a možná i dua Nightwing - Batman (očekává se, že ve druhé řadě si Dick plně přisvojí svoje sólové alter ego Nightwinga).

Podrobnosti o tom, v kolika epizodách se Glen v roli Wayna objeví nemáme, nicméně určitě by mohl hrát v příběhu větší roli hodnou svého jména a popularity.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 12.04.2019 08:32
Když může být 56 letý Deathstroke proč ne 57 letý Batman
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu