Titans: Deathstroke obsazen (bohužel) i s celou rodinou

Titans: Deathstroke obsazen (bohužel) i s celou rodinou | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Snahy dodržet genderovou vyváženost zasáhly i obsazení seriálu Titans.

Nových postav ve 2. sérii Titans nebude málo, především pak budou výrazné a hodně známé. Tou nejvýraznější je určitě Deathstroke, jehož hranou verzi jsme v posledních letech viděli hned 2x (Joe Manganiello ve filmovém světě, Manu Bennett v Arrowverse). Nyní uvidíme verzi od DC Universe, a kromě Sladea Wilsona se objeví i jeho dvě děti, v komiksech známé pod přezdívkami Jericho a Ravager. Všechny postavy už znají svoje představitele, a i když se svým komiksovým předlohám nemusí nutně podobat, vše je jako vždy naprosto genderově korektní.

Roli Deathstroka získal zkušený herec Esai Morales, který se už od 80. let objevuje v různých seriálových rolích (Miami Vice, Ozark, Magic City). Obsazení Moralese je velmi zajímavé, zvlášť protože roli získal zkušený a známý herec, který ale nezastíní dosavadní obsazení. Jeho syna s přezdívkou Jericho pak ztvární hluchý trans herec jménem Chella Man, který se spíše než hraním zapsal do povědomí svým aktivismem kolem genderových stereotypů. Jak publikum toto obsazení přijme, těžko říct, nicméně mně osobně se vůbec nelíbí (Chella je židovsko-asijského původu, zatímco komiksová předloha je blonďatý robustní Američan s modrýma očima).

Poslední do party je Ravager, Deathstrokova dcera, jejíž obsazení pokračuje v asijském nádechu a ztvární ji Chelsea T. Zhang, hvězda Disney Channelu ze seriálu Andi Mack. Takhle rychlé obsazení nových postav indikuje, že druhá série se připravuje opravdu aktivně a tvůrci byli spokojení s výsledky té první. Obsazení celé Wilsonovic rodiny herci s asijskými kořeny je evidentní cesta proti genderovým stereotypům, ze kterých je celá Amerika úplně zblázněná. Herci tak opravdu musí přesvědčit na obrazovkách, že jsou těchto komiksových rolí hodni, jinak schytá seriál opět vlnu kritiky. V galerii najdete obrázky všech herců i komiksových předloh.

Zdroj: DC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi | 29.03.2019 09:12
To souhlasím, ty děti tam fakt být nemuseli každopádně za Deathstroka jsem nesmírně rád... Co se týká Batmana, moje chyba, nějak jsem si ho spojil s tímto https://www.edna.cz/titans/novinky/batmana-v-titans-ztvarni-dva-kaskaderi/ a myslel si že se to týká nové řady
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu