Titans: Fotky celého týmu, jednotlivých členů a Jasona Todda

Titans: Fotky celého týmu, jednotlivých členů a Jasona Todda | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 30 obrázků
Dva Robinové ukazují svojí rivalitu, pořádný pohled na zeleného Beast Boye a další.

15. září v Americe oficiálně odstartovala nová internetová služba DC Universe, placená aplikace, na níž si předplatitelé mohou procházet bohatou historii DC komiksů, animovaných sérií, hraných filmů a za chvíli i exklusivní seriálovou tvorbu. Postupem času bychom se měli dočkat projektů jako Swamp Thing nebo Harley Quinn, jako první se ovšem dostaví Titans. Seriál se už od Comic Conu snaží zbavit posměchu, který sklidil první oficiální trailer, a prozatím se mu tuto mentalitu diváků přetočit nepovedlo. Do premiéry ale zbývá už ale jen necelý měsíc a marketing se tím pádem rozjíždí čím dál víc. Z mnoha různých zdrojů jsme pro vás nasbírali všechny možné fotky a jedno nové video, abyste si o seriálu mohli začít dělat lepší obrázek. Pusťme se do nich.

Titans: Starfire si zahraje Anna Diop. Je to rasismus?
 

Pro začátek najdete v galerii vůbec první fotografii kompletního týmu, jehož členové Beast Boy (Ryan Potter), Raven (Teagan Croft), Robin Dick Grayson (Brenton Thwaites) a Starfire (Anna Diop) společně pózují v jakési uličce. Nevím, jestli je to čistě zvykem, nebo se něco opravdu zlepšilo, ale všichni pohromadě už vypadají jako Titans docela decentně. Vidíte to stejně? Následuje čtveřice obrázků jednotlivých mladých hrdinů, na nichž všichni ukazují své specifické dovednosti. Robin cvičí v boji, Starfire srší oheň, kompletně zelený Beast Boy se krčí v rozsápané místnosti a z Raven vyzařuje démonická aura. Ani jeden z nich tu dle mého názoru nevypadá vůbec špatně, konkrétně Beast Boy se předvádí v dost možná nejlepším světle.

Titans: První pohled na Hawk & Dove
 

Co by ale mohlo fanoušky zajímat zdaleka nejvíc, jsou vůbec první obrázky herce Currana Walterse v roli Jasona Todda, neboli druhého Robina. Postava patří mezi nejoblíbenější z celého DC vesmíru, konkrétně její temnější sólo alter ego Red Hood. V seriálu je ale Jason ještě mladík, kterého Batman po Dickově odchodu čerstvě zrekrutoval a práci hrdiny si evidentně užívá. Showrunner Greg Walker u příležitosti uveřejnění fotek ještě dodal několik slov k tomu, jaký vztah mezi sebou oba Robinové vlastně mají. „Na fotkách je jasně vidět, jaké napětí a energie mezi nimi visí. Pro Dicka je to jako kdyby narazil na nového kluka své bejvalky. Uvidíte, jak se vyrovnává s tím, že je tu najednou druhý Robin, který se od se od něj v mnohém liší a má s jejich „otcem“ trochu rozdílný vztah. Druhé dítě v rodině si prostě může dovolit daleko víc než první, a přesně o tom náš seriál je. O rodině.“ Jasona se týká i uveřejněný klip, kde se svým předchůdcem prohodí pár slov o Batmobilu.

Nyní už na váš čeká galerie plná výše zmíněných fotek, hromadou nových obrázků z první epizody a video.

Zdroje: EW, DC Entertainment, IGN, Superherohype

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Carnage | 18.09.2018 12:46
Jedinej Robin vypadá k světu, ale ta Raven je taky moc nic. Vypadá jak pokus náctiletý holky o "goth" look s tím, že to vypadá blbě a efekty co byli v posledním trailerů vypadají jak takový ty scream face efekty co kolovali internetem někdy kolem roku 2000. Starfire je kapitola sama o sobě, jasně že se lidem nelíbí že jí hraje černoška ale ok nedá se nic dělat, čert vem rasu. Co je ale absolutně nepochopitelný je proč vypadá jak nějaká pouliční prostitutka s tim kožichem, parukou (i Raven vypadá že má paruku) a botama. Opět říkám, že se to snaží bejt strašně temný a edgy a pak tma natáhnou takhle pestrobarevný kostýmy a to nemluvim o Dove a jejím nabíječi ty mají taky kostýmy jak Power Rangers. Mimochodem udělejte něco z tou galerii, klinu na +27 fotek a neotevře se galerie jak tomu bylo myslím dřív ale jen 1 fotka a naklikávej...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu