Titans: První trailer je skvělý a nešetří násilím

Titans: První trailer je skvělý a nešetří násilím | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
První pohled na Starfire, Beast Boye a další.

Po několika týdnech různých novinek jsme konečně dostali první oficiální trailer na chystané Titans, které uvidíme nejspíše tento podzim. Trailer potvrzuje dřívější zprávy o tom, že seriál bude rozhodně temnější než jeho komiksová předloha, a dokáže se vyrovnat i marvelovským projektům na Netflixu. Nešetří se na násilí, na krvi, vidíme hned několik drsných zákroků, to vše pak doplněné psychickými problémy jedné z členek Raven (Teagan Croft), a vše se tak zásadně liší i od jiných DC seriálů jako The Flash či Arrow.

Trailer se soustředí především na Robina (Brenton Thwaites), který se slovy „Fuck Batman“ potvrzuje, že jeho přátelství s Brucem Waynem skončilo, a Dick Grayson si jede vlastní dráhu. V San Franciscu pracuje jako policejní detektiv, kde také potká mladou Raven, která ho žádá o pomoc, a která díky svým schopnostem zná jeho minulost, což vidíme skrze flashbacky do cirkusu na Létající Graysonovi. O Raven víme, že má velkou a nekontrolovatelnou psychickou sílu díky svému otci, démonovi Trigonovi (Seamus Dever), a tak tito dva budou nejspíše ústřední dvojicí prvních epizod.

Titans: Seriál má být daleko temnější, než se může zdát
 

Zároveň se však mihnou i další důležité postavy, a první pohled tak dostáváme na Beast Boye (Ryan Potter), který však v traileru zatím nepoužívá svoje schopnosti proměny na jakékoliv zvíře, a Starfire (Anna Diop), která jistě bude stále budit rozpačité názory. To, však uvidíme až v samotné show. Objeví se i dvojice bojující se zločinem Hawk & Dove (Alan Ritchson, Minka Kelly), v jejichž soubojích se též nešetří stříkající krví. Efekty vypadají dobře, trailer je atmosférický, a podle mého názoru si právě takhle představuji temný DC seriál.

První ukázka je zatím spíše seznamující, a ukazuje nám především postavy a jejich schopnosti. O datu premiéry stále nic nevíme, avšak očekává se premiéra v podzimní sezóně. DC na Comic Conu v San Diegu teprve začíná, tak nás sledujte pro nejnovější zprávy. V galerii se mrkněte na nejdůležitější scény  z traileru.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 12

JCVD | 21.07.2018 07:29
Temnější a drsnější vizuál mi nevadí, pořád lepší než nějaké taškařice alá Ragnarok. A s žádnou z postav nemám problém. Jak čtu tady některé chytrolíny, tak ti asi sedí s komiksem v ruce vedle obrazovky a porovnávají a porovnávají ... a mudrují a mudrují. Verbala z CSFD na vás. :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu