Titans: 2. série obsadila roli Superboye

Titans: 2. série obsadila roli Superboye | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Teenage verze Supermana se poprvé objeví v moderní hrané podobě.

2. řada seriálu Titans je stále ještě záhadou. Ta první skončila před nějakými dvěma měsíci a o pokračování originálního počinu z platformy DC Universe víme jen několik informací. Jednou z nich je, že se objeví postava Superboye, jež se dá označit za mladší verzi Supermana (podobně jako Wonder Girl je mladší verze Wonder Woman). Na postavu nás naladila i potitulková scéna posledního dílu, daleko víc však fanoušky nyní naladí nové informace o obsazení role.

Ta našla svoji tvář ve jménu Joshua Orpin. Mladý herec se zatím objevil jen v pár krátkometrážních filmech, a tak jde pro něj o první větší roli. Jeho nadšení pro roli potvrdil záhy imitací jedné ze známých Superboyových póz (viz. galerie). 2. série bude plná zajímavých postav a „dospívající Superman“ bude určitě dalším osvěžením už tak zajímavého počinu. V galerii se mrkněte na komiksovou podobu postavy, stejně jako na jeho seriálového představitele, a níže si přečtěte popis postavy od tvůrců seriálu.

Superboy, občanským jménem Connor Kent, je bázlivý teenager z oceli hledající smysl svého života a svojí minulosti. Při pátrání po odpovědích nečekaně narazí do světa Titans, ve kterém najde překvapivý domov a náhradní rodinu, stejně jako odpovědi které mu přinesou více starostí, než by on sám kdy chtěl.

Zdroj: DC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi | 27.03.2019 23:12
tak jasný, v pohodě, já jen že když už to děláte po takové době, tak jste do toho rovnou mohli dát i toho Deathstroka a jeho děti
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu