The Mandalorian: První ochutnávka ze Star Wars Celebration unikla online

The Mandalorian: První ochutnávka ze Star Wars Celebration unikla online | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Video ukazuje, jak vypadá první hraný seriál ze světa Star Wars.

V rámci Star Wars Celebration byla právě zveřejněna první upoutávka na připravovaný hraný seriál The Mandalorian, který bude uvedený spolu se startem služby Disney+ 12.11. 2019. Sledujte rychle, dokud je online.

Promítané video je kompilací scén, zákulisních záběrů a komentářů tvůrců. První promítaná scéna je přímo ze seriálu a ukazuje, jaký by mohl být tón celého Mandaloriana. Scéna, která ukazuje maskovaného protagonistu, jak vstupuje do nějaká kantýny, působí silně inspirovaná westernovými filmy. Zatím se ale jedná o jedinou souvislou scénu, takže na komplexnější posouzení si budeme muset ještě chvíli počkat.

Poté se dostává k řeči scenárista a producent seriálu Jon Faveau, který prozradil, že se seriál odehrává přibližně pět let po Epizodě VI: Návrat Jediů. Hlavní postavou je Mandalorian - pistolník, námezdní lovec a obyvatel podsvětí na vnějším okraji galaxie. Jeho příběh začíná tím, že loví odměny, vydělává si nějaké peníze, ale potom se mu naskytne velká příležitost. Jedná se o postavu, kterou jsme nikdy nepotkali - to samé se dá říci o tomto dosud neprozkoumaném období mezi originální a novou trilogií. Podle Pedra Pascala je Mandalorian silná a tajemná postava, která připomíná středověkého rytíře.

Rick Famuyiwa, jeden z režisérů, podotýká, že každý z pěti režisérů přináší do světa Star Wars svou vlastní osobnost. Ačkoliv se tvůrci snažili, aby seriál připomínal originální trilogii, neznamená to, že se nedočkáme ničeho nového. Jon Favreau říká, že objevíme nové planety, rasy, druhy i lodě. Přitom však bude zachováno srdce Star Wars, které máme všichni rádi.

„Po Jangovi a Boba Fettovi přichází do světa Star Wars další válečník. Seriál The Mandalorian se odehrává po událostech zničení druhé Hvězdy smrti a před zrozením Prvního řádu. Sledujeme těžkosti a strasti osamělého pistolníka při jeho putování ve vzdálených koutech galaxie, daleko od pravomocí Nové republiky…“

Scénář napsal Jon Favreau, režírují Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard a Dave Filoni. Hudbu složí Ludwig Göransson. Hlavní roli si zahraje Pedro Pascal. K němu se přidají Carl Weathers, Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Omid Abtahi a Emily Swallow. Datum premiéry je stanovené na 12. 11. 2019.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu