The Mandalorian: Nové úniky poodhalují postavy a lokace

The Mandalorian: Nové úniky poodhalují postavy a lokace | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Na internetu se z důvěryhodného zdroje objevily nové detaily o hraném seriálu z předaleké galaxie.

Ještě před zahájením Star Wars Celebration 2019 unikly na internet dosud nezveřejněné detaily o připravovaném seriálu The Mandalorian. Příspěvek s těmito detaily zveřejnil na Redditu člověk s přezdívkou JediPaxis, který stojí například i za únikem concept artů a referenčních fotek ke Star Wars: Epizodě IX. Informace jsou doplňovány staršími úniky ze serveru Making Star Wars.

Lokace

Pozadí téměř všech fotek, které sdílel scenárista a producent seriálu Jon Favreau na svém Instagramu, nápadně připomínalo Tatooine, písečnou planetu z originální a prequelové trilogie. Právě Tatooine má být podle úniku hlavní planetou, na které se bude odehrávat většina seriálu.

Druhou význačnou lokací bude planeta vypadající "jako mix Endoru a Kashyyyku". Její jméno zatím není známo, ale podle tohoto strohého popisu se mi vybavuje Batuu - planeta, do jejíž podoby jsou stylizovány připravované zábavní parky Galaxy's Edge (viz obrázek v galerii).

Postavy

Mandalorian bude v průběhu seriálu dostávat nové vybavení a bude si vylepšovat své brnění. Vylepšování bude probíhat v jakési mandalorianské enklávě, jejíž součástí bude kovárna. O Mandalorianova vylepšení by se měla starat ženská postava. Jedno z brnění hlavní postavy potom vypadá úplně jinak než to, jaké jsme viděli na obrázku, který sdílel Jon Favreau při zahájení produkce. Liší se především v barvě - nové brnění je více jednotné a má stříbrnou barvu. Na jednom z concept artů je Mandalorian vyobrazen v létající stíhačce TIE, přičemž na jedno ze křídel šlehá plameny ze svého plamenometu.

Postava Giny Carano má dlouhé tmavě šedé vlasy, tyrkysový opasek a rukavice. Artwork vyobrazuje tuto postavu na zalesněné planetě a podle všeho bude její příběhová linka silně spojená s Mandalorianem. (Možná právě ona bude mít na starosti Mandalorianovu výbavu a jeho brnění?)

Droid série IG, jehož fotku sdílel Jon Favreau, má být jednou z hlavních postav a parťákem Mandaloriana. Zatím není jasné, jestli se jedná o IG-88 z Epizody V: Impérium vrací úder, či nikoliv. (JediPaxis tvrdí, že by se mělo jednat o stejného droida, Making Star Wars naopak píše, že se jedná o nového IG-11.) Každopádně jasné je to, že svůj hlas této postavě propůjčí Taika Waititi.

V seriálu se vrátí námezdní lovci Bossk, jenž bude mít úplně nový kostým, a Dengar. Naopak se v první sezóně neobjeví žádné hlavní postavy z originální trilogie (Luke, Leia, Han...).

Několik vedlejších postav (a pravděpodobně i sám Mandalorian) používá pro vylepšení svého brnění součásti brnění stormtrooperů. Právě vojáci Impéria by se měli v seriálu objevit v rámci imperiálního pozůstatku (příběh seriálu se odehrává po pádu Impéria).

 Z "mimozemských" tvorů uvidíme blurrgy, kteří na jednom concept artu převážejí Mandaloriana a ještě jednu postavu (pravděpodobně IG droida), nikty, klatooiniany, jawy a quarreny. O tuskenech a gamorreanech nepadlo slovo, ale vzhledem k zasazení seriálu je celkem pravděpodobné, že se v několika záběrech objeví. Představí se i několik nových droidů, viz obrázky v galerii.


V sobotu 14. dubna mezi 18. a 19. hodinou bude na Star Wars Celebration probíhat panelová diskuze o Mandalorianovi, na které by se mohly některé z úniků potvrdit. Zároveň je velmi možné, že se ukáží první záběry. Panel bude živě streamován na oficiálním YouTube kanále Star Wars.

„Po Jangovi a Boba Fettovi přichází do světa Star Wars další válečník. Seriál The Mandalorian se odehrává po událostech zničení druhé Hvězdy smrti a před zrozením Prvního řádu. Sledujeme těžkosti a strasti osamělého pistolníka při jeho putování ve vzdálených koutech galaxie, daleko od pravomocí Nové republiky…“

Scénář napsal Jon Favreau, režírují Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard a Dave Filoni. Hudbu složí Ludwig Göransson. Hlavní roli si zahraje Pedro Pascal. K němu se přidají Carl Weathers, Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Omid Abtahi a Emily Swallow.

Zdroj: Making Star WarsReddit

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu