Mandalorian: Vrátí se postava z původní trilogie

Mandalorian: Vrátí se postava z původní trilogie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dostali jsme hlavního soupeře pro našeho hrdinu?

Před pár týdny jsme dostali kompletní seznam herců, kteří si v novém seriálu z předaleké galaxie, Mandalorian, zahrají hlavní roli. Všechno to ovšem jsou zcela nové a nikdy neviděné postavy. Minulý týden se ale začalo šuškat, že se vedle nových hrdinů objeví i někteří staří známí. A protože jsou Vánoce, režisér Jon Favreau (Iron man) se rozhodl tuto informaci potvrdit a zároveň potěšit své fanoušky. Na svém Instragramu totiž zveřejnil fotku imperiálního droida IG-88, který se naposledy mihl v Imperium vrací úder (fotku najdete dole v galerii).

Mandalorian: Kdo všechno si zahraje v nových Star Wars?
 

Zde pronásledoval Millénium Falcon do Oblačného města, kde také jeho cesta skončila. Jeho součástky můžete spatřit ve scéně, kdy se Žvejkal snaží dát dohromady rozpadlého droida C-3PO. Zdá se ovšem, že se mu nějakým způsobem podařilo přežít. Tento žoldák kdysi pracoval jako lovec odměn pro samotného Dartha Vadera. To nás přivádí k dalšímu obávanému lovci, Boba Fettovi, který byl jeho soupeřem. A protože hlavní hrdina chystaného seriálu (Pedro Pascal) bude stejné rasy, hádal bych, že on s tímto droidem bude mít nepřátelské vztahy.

Doufejme tedy, že se nebude jednat o žádné bezvýznamné cameo, ale o plnohodnotnou postavu, která by mohla našemu hrdinovi přitápět pod kotlem. Dřívější fámy totiž naznačovaly, že by mohl hrát v příběhu celkem zásadní roli. Prý bychom měli dostat souboj mezi ním a jeho nepřáteli nebo také závod na vznášedlech. Nic z toho ale potvrzené není. Jediné, co nám dává naději, že by se tento droid mohl nějak výrazněji předvést, je fakt, že seriál vychází ze zahozeného filmu o Boba Fettovi. Tam se měla objevit celá skupina lovců odměn, kteří by byli pro hlavního hrdinu soupeři, takže nemalá role by mohla droida IG-88 čekat i v seriálu.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu