Čtyři svatby a jeden pohřeb: Chystá se seriálová verze komediální klasiky

Čtyři svatby a jeden pohřeb: Chystá se seriálová verze komediální klasiky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kdy se dočkáme seriálu od Hulu podle filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb?

Seriálová adaptace komediální klasiky Čtyři svatby a jeden pohřeb dorazí na televizní obrazovky téměř 25 let po premiéře původního símku. Ta se uskutečnila 9. října 1994. První díl seriálová verze od streamovací služby Hulu si odbyde premiéru 31. 7. První sezóna antologické dramedy nabídne 12 epizod.

Stejně jako romantická dramedy s Hughem Grantem v hlavní roli i seriálová verze bude vyprávět o čtveřici kamarádů z USA, kteří se po letech sejdou na luxusní svatbě v Londýně.

Film pojednává o dvaatřicetiletém Londýňanovi Charlesovi (Grant), který ačkoliv je pohledný a šarmantní a má kolem sebe mnoho žen, se zatím nechce vázat. Čím více ubývá jeho svobodných kamarádů, tím méně chce být jako oni. Ale všechno se změní, když potká svobodomyslnou Američanku Carrie. Okamžitě se zamiluje, začíná ji pronásledovat a brzy zjišťuje, že ona se chce také vdávat, ale za někoho jiného.

Seriálová verze se alespoň do určité míry vydá vlastní cestou. Oficiální synopse říká, že přátelé Maya, Craig, Ainsley a Duffy se sejdou na svatbě v Londýně, avšak nečekaná událost u oltáře jim všem výrazně zamotá život. Na všechny tak tak čeká rok romance a srdcebolu. Vztahy vznikají, ale také se rozpadají. Dojde k odhalení politického skandálu, milostné aféry vzplanou i uhasnou, seriál si dělá legraci z londýnského společenského života a samozřejmě nesmí chybět čtyři svatby a jeden pohřeb...

O režii seriálu se stará Tristram Shapeero (Letos Vánoce nebudou, Unbreakable Kimmy Schmidt). Hlavní role v seriálové verzi ztvární: John Paul Reynolds (Stranger Things), Zoe Boyle (Panství Downton), Nathalie Emmanuel (Hry o trůny), Guz Khan (Turn Up Charlie), Rebecca Rittenhouse (The Mindy Project) a Brandon Mychal Smith (You’re the Worst). Na projektu se spolupodíleli tvůrci Mindy Kaling a Matt Warburton, kteří společně pracovali na seriálu The Mindy Project.

Čtyři svatby a jeden pohřeb jsou jedním z nejúspěšnějších britských snímků všech dob - jejich mezinárodní tržby činí 245 milionu amerických dolarů. Získaly čtyři ceny BAFTA (nejlepší film, nejlepší režie, nejlepší herec v hlavní roli a nejlepší herečka ve vedlejší roli) a byly nominovány na Oscara za nejlepší film a původní scénář.

Hulu oznámilo data premiér i u dalších svých seriálů. Návrat Veronicy Mars se uskuteční 26.7. a všech osm epizod bude uveřejněno najednou. Hlava 22 od George Clooneyho bude mít premiéru 17.5. Třetí řada očekávaného Příběhu služebnice dorazí 5.6.

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Čtyři svatby a jeden pohřeb

09.03.1994 | Velká Británie
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu