The Market: Jesse Eisenberg a J.J. Abrams mají společný projekt

The Market: Jesse Eisenberg a J.J. Abrams mají společný projekt | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Herec Jesse Eisenberg zamířil do televize s komediální novinkou The Market, v níž nebude jen protagonistou, ale i scenáristou a režisérem.

Jesse Eisenberg, proslavený svými rolemi ve snímcích jako jsou Zombieland, The Social Network, Now You See Me či naposledy v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, spojí síly s režijní jistotou J.J. Abramsem a producentem Bryanem Burkem. Skrze jejich společnost Bad Robot, která naposledy prudokovala cenami a nadšenými ohlasy ověnčený Westworld anebo kingovské 11.22.63, vyprodukují komediální seriál The Market.

Dle serveru Deadline, se momentálně domlouvají poslední podmínky. Spekuluje se o tom, že v chystané novince The Market neztvární Jesse Eisenberg jen hlavní roli, ale bude i hlavním scenáristou a usedne poprvé i na režijní sesli.

Seriál bude vyprávět o vdovci Haroldu Kurtzmanovi, který se po smrti své ženy přestěhuje do Pittsburgu ke svému synovi Stanovi (Jesse Eisenberg). Situace se ještě zhorší v momentě, kdy se oba musejí kvůli změně americké ekonomiky vypořádat se ztrátou svého zaměstnaní a hledat si nové. Seriál bude produkovat krom společnosti Bad Robot a Jesseho Eisenberga ještě Ben Stephenson (The Fall), počet epizod první série nebyl uveden, ale je potvrzené, že jednotlivé díly budou mít třicetiminutovou stopáž.

Krom novinky The Market se produkční společnost Bad Robot podílí tento rok i mysteriózním seriálu Castle Rock pro streamovací službu Hulu, o kterém jsme vás již dřívě informovali. Castle Rock vychází z díla kultovního spisovatele Stephena Kinga, ale ani u jednoho ze zmíněných projektů není zmíněné herecké obsazení, protože se oba seriály nachází v prvotních fázích preprodukci.

O dalších novinkách k oběma seriálům, vás budeme průběžně informovat.

Zdroje: THR, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu