Gilmorova děvčata: Nový featurette, fotky a zajímavosti

Gilmorova děvčata: Nový featurette, fotky a zajímavosti | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Je první trailer doslova za rohem? A budou mít Gilmorky další pokračování?

Pokračování Gilmorových děvčat se blíží závratnou rychlostí a všichni fanoušci překotných dialogů už se jistě nemohou dočkat. Váš apetit navnadí nový featurette, který sice nenabízí žádné nové záběry, ale i sestřih z minulosti potěší, navíc jej komentují ústřední herci ve svých nových kostýmech. Featurette doplňují nové plakáty a fotky, které se objevily společně s komentářem showrunnerky Amy Sherman-Palladino: „[Gilmore Girls: A Year in the Life] jsou o třech ženách, které ve svých životech stojí na rozcestí.“ Což opět svádí k otázce: Stahují se nad vztahem Lorelai a Luka mračna? Protože Emily je na rozcestí po smrti Richarda, v životě mladé Rory se mohlo od poslední epizody stát cokoliv, ale jaké rozcestí může stát před zdánlivě usazenou Lorelai?

Představitel Luka Scott Patterson byl také dotázán, zda se po A Year in Life můžeme těšit na nějaké další epizody Gilmorových děvčat. Herec odpověděl, že opona se sice zatáhla, ale je poměrně tenká...

V přiloženém playlistu dále najdete rekapitulační videa z předchozích sezon a také video z městečka Stars Hollow, které bylo zveřejněné na serveru TownOfStarsHollow.org, kde běží odpočet, jenž skončí za necelé dva dny. Dočkáme se snad na jeho konci prvního pořádného traileru? Ten by teoreticky mohl být zveřejněný také na právě probíhajícím The Gilmore Girls Fan Festu, ze kterého se k nám zatím dostaly především zajímavosti o natáčení starších dílů. Tak například:

Inspirací pro Stars Hollow bylo městečko Washington Depot v Connecticutu. Roli Sookie původně měla dostat Alex Borstein, ale nemohla se vyvázat ze smlouvy u Mad TV. Nakonec tedy veselou kuchařku ztvárnila Melissa McCarthy, která se málem neobjevila v aktuálním pokračování, protože je ze všech herců seriálu nejvytíženější. A pozor, v seriálu si málem zahrál Ryan Gosling! Usiloval o vedlejší roli fotbalisty, ale castingu nepřišel dost výrazný :-).

Zdroj: TV Line I, II, III

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Dominik | 24.10.2016 06:04
Anarvin: Díky za odpověď, ptal jsem se proto že seriál Upíří deníky je jeden z nejznámějších, tak jsem se jenom divil. :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu