Star Wars: Klonové války: Nový trailer a podrobnosti z velké představovačky

Star Wars: Klonové války: Nový trailer a podrobnosti z velké představovačky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Co všechno nám odhalil panel na Star Wars Celebration a jakých příběhů se v poslední sérii vlastně dočkáme? 

Vedle Mandaloriana jsme v neděli dostali také panel věnovaný seriálu Star Wars: Klonové války, který bude po nečekaném zrušení před několika lety konečně obnoven spolu se sedmou sérií, která má celý seriál důstojně zakončit. Určité neuzavřené a nepředstavené příběhy jsme dostali dřívě již v podobě knih (Star Wars: Učeň temnoty), komiksů (Darth Maul: Syn Dathomiru) a a několika nikdy plně nedokončených epizod (Bad Batch, Crisis on Utapau). Nicméně zbývalo ještě několik příběhů, na které se nedostalo. Otázkou tak bylo, kterých příběhů se v obnovené sedmé řadě dočkáme.

Nyní už ale k samotnému panelu. Toho se nejprve zúčastnili showrunner Dave Filoni a herci Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), Dee Bradley Baker (Rex a ostatní kloni) a Sam Witwer (Darth Maul). Nejprve se Dave Filoni zmínil o tom, jak původně ani nepředpokládal, že by seriál mohl být ještě obnoven a je za to samozřejmě rád. Pak probíhal rozhovor s ním a se zbytkem osazenstva, přičemž během celé hodiny panovala skvělá nálada. Zejména Sam, Ashley a Dee si pak dělali srandu z toho, jak jim Filoni vždy říká jen to, co potřebují vědět a jaký i tak musejí dávat pozor, aby se neprořekli.

Dave Filoni se pak krátce rozpovídal o animaci, která bude ještě o kousek lepší, než u posledních sérií. Poté jsme jako první viděli klip z příběhu Bad Batch, který nám byl již dříve celý představen, nicméně s nedokončenou animací. Dále nám byl představen klip z epizod o Ahsoce na Coruscantu v levelu 1313. Jednalo se tak přímo o klip, který jsme také již kdysi viděli, nicméně i v tomhle případě nedokončený. S představením dokončeného klipu je patrné, že dobdrodružství Ahsoky po odchodu z řádu Jediů uvidíme v poslední sérii také.  

Poté jsme se dostali k příběhu Siege of Mandalore, který se odehrává před a souběžně s filmovou Epizodou III. I z tohoto "story arcu" byla prezentována čerstvá ukázka, byť animace v klipu ještě nebyla plně dokončena. V tomto příběhu bude Ahsoka pomáhat Anakinovi, Obi-Wanovi a Rexovi společně s Bo Katan (Katee Sackhoff) pomáhat chytit Darth Maula. Když ale budou Anakin a Obi-Wan povoláni k záchraně kancléře Palpatina, musí se Ahsoka, Rex a Bo Katan vypořádat s Darth Maulem sami. Samotný klip nám ukázal, jak Anakin nechává Ahsoce k dispozici Rexe a část 501. legie.

Následně se na panel dostavila i spousta dalších herců jako Matt Lanter (Anakin Skywalker), James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi), Tom Kane (vypravěč a mistr Yoda), Matthew Wood (bitevní droidi) a Catherine Taber (Padmé Amidala), přičemž zanedlouho poté, v závěru panelu, jsme se dočkali plnohodnotného traileru, který nám ukázal příběhy ze zmíněných tří klipů, nyní ovšem s daleko větším množstvím scén a s dokončenými záběry pro příběh Siege of Mandalore. V traileru tedy vidíme příběhy s Bad Batch, Ahsokou na Coruscantu a Obléhání Mandaloru.

Během panelu také ještě padla zajímavá zmínka, že v choreografii soubojů s Darth Maulem pomáhal v posledních epizodách Ray Park, který Maula hrál ve filmové Epizodě I, přičemž na spoustu akrobatických triků si v tomto filmu přišel právě on sám. Co se pak týká samotných epizod, víme, že by jich mělo být 12. Zároveň víme, že příběh Bad Batch měl čtyři epizody a stejně by na tom měl být Siege of Mandalore. Čtyři epizody měl mít i story arc Crisis on Utapau, který jsme také mohli v minulosti v nedokončené podobě vidět. Ten se ale v klipech ani v traileru neobjevil, místo toho jsme dostali zmíněné příběhy s Ahsokou. Znamená to tedy, že Crisis on Utapau v dokončené podobě nakonec nikdy neuvidíme? Anebo budou snad epizody delší, aby se ve finále vešlo do poslední série více příběhů? Snad se v dohledné době dozvíme i více informací o tomhle.

Zmíněné klipy ani trailer zatím nebyly zveřejněny na oficiálním kanálu Star Wars, nicméně někerým youtuberům se je podařilo nahrát z živého vysílání, níže tedy najdete nejprve klipy, a poté samotný trailer. Můžeme jen doufat, že je Lucasfilm a Disney nesmažou.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu