Star Wars: Klonové války: O čem budou nové epizody?

Star Wars: Klonové války: O čem budou nové epizody? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Přichází k nám 12 nových epizod. Budou opravdu nové, nebo jsme většinu z nich již měli možnost vidět?

Star Wars: Klonové války se k nám v příštím roce vrátí s úplně novou řadou. Ta bude čítat 12 kompletně dokončených epizod, které mají celý seriál důstojně uzavřít. Víme, že nedávno zveřejněný trailer nám odhalil záběry s Anakinem (Matt Lanter), Obi-Wanem (James Arnold Taylor) a Ahsokou (Ashley Eckstein) a v tomto případě půjde o poslední čtyři epizody nové řady. Zde nejsou žádné pochybnosti. O čem ale bude prvních 8 epizod?

Star Wars: Klonové války se vrací s novou řadou! Víme víc
 

Zde se to už trochu zamotává, neboť celá situace kolem nedodělaných epizod Klonových válek je velice složitá. Nejprve totiž přišel čtyřdílný komiks Darth Maul: Son of Dathomir, který navázal na jeho uvěznění Darth Sidiousem, a pokračoval jeho následným útěkem. Tento čtyřdílný příběh tedy již zpracován byl, a tak jej určitě neuvidíme. Následně vyšla kniha Star Wars: Temný učedník, která vycházela z osmi nedokončených epizod a ukončila příběh Assajj Ventress. Zde je tedy také jasno, že tento rozsáhlý příběh neuvidíme, jelikož je nám již zcela představen v knize. V závěru jsme na stránkách starwars.com měli možnost vidět celkem 8 nedokončených epizod, což byly po čtyřech epizodách rozdělené příběhy zvané Crystal Crisis on Utapau a Bad Batch.

No a to je víceméně vše, co si k nám v celém odvyprávění našlo cestu. Zbytek příběhů nám byl představen v krátkých videoklipech na Star Wars Celebration. Z nich jsme nejprve viděli pokračování příběhu Ahsoky poté, co opustila řád Jediů. Následoval příběh zasazený na Kashyyyk, kde se měl údajně objevit i Yoda, což mělo vysvětlit dobrý vztah mezi ním a Wookieemi ve filmu Epizoda III: Pomsta Sithů. Na závěr jsme se měli dočkat několika málo epizod s Bobou Fettem a Cad Banem. Cad Bane se vždy toužil utkat s Bobovým otcem Jangem, aby zjistil, kdo z nich je vlastně lepší. Když ovšem Jango Fett zemřel, Cad Bane se v nedokončených epizodách rozhodl Bobu trénovat jen proto, aby se jednou mohl utkat alespoň s ním.

To jsou tedy všechny nám známé epizody, které už byly rozpracované. Teď ale vyvstává ona otázka: Které z nedokončených epizod vlastně uvidíme? Budou to epizody s Ahsokou, Yodou na Kashyyyku a Bobou Fettem? Nebo nám tvůrci představí dodělané epizody Crystal Crisis on Utapau a Bad Batch? Druhá možnost se zdá být pravděpodobnější, jelikož v traileru na nové epizody se objevil člen komanda Bad Batch a zároveň se s určitostí jedná o planetu Anaxes, kterou jsme v těchto nedokončených epizodách viděli. Komando Bad Batch se sice mělo objevit ještě v jiných nedokončených epizodách, např. v již zmíněné epizodě na Kashyyyku, nicméně to, že nakonec opravdu uvidíme dokončené příběhy Crystal Crisis a Bad Batch, je téměř jisté.

V tomto případě tak může zamrzet, že neuvidíme epizody s Ahsokou, Yodou a Bobou Fettem, jelikož tyto epizody jsou jediné, které jsme ještě v žádné formě neviděli. A dost možná je dokončené bohužel v dohledné budoucnosti ani neuvidíme. Není to podle mě ovšem vůbec důvod k tomu, abychom začali nějak přehodnocovat naší natěšenost na nové epizody. Pokud budou příběhy Crystal Crisis a Bad Batch opravdu plně dokončeny, tím lépe pro ně, protože jsou to opravdu skvělé epizody a vidět je plně dokončené tak bude určitě skvělý zážitek. A i kdybychom pominuly tyto epizody, tak už jen ony poslední čtyři jsou velkým důvodem, proč se na novou sérii těšit. Po dlouhých letech od zrušení seriálu totiž budeme mít konečně možnost vidět ten konec, který tvůrci původně plánovali a pokud o něm už náhodou něco víte, pak mi dáte jistě za pravdu, že se máme opravdu na co těšit. 

Je tedy škoda, že některé nedokončené epizody vůbec neuvidíme? Určitě ano, nicméně si musíme uvědomit, že šance na znovuobnovení seriálu byla tak malá, jako trefit tepelnou šachtu první Hvězdy smrti. A přesto se to zázrakem povedlo. Myslím tedy, že můžeme být rádi za jakoukoli z nových epizod, které budou plně dokončeny, byť se některé z nich již dají najít na internetu v nedokončené podobě. Na závěr si můžete pustit krátký sestřih videoklipů z epizod s Ahsokou, Wookieemi, Bobou Fettem a Cad Banem, o kterých byla řeč.

Těšíte se na nové epizody? Jste rádi, že s největší pravděpodobností uvidíme epizody Crystal Crisis On Utapau a Bad Batch?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

19.05.2005 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu