Disney chystá seriálové Star Wars, Pixar, marvelovky a další

Disney chystá seriálové Star Wars, Pixar, marvelovky a další | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dočkáme se prvního hraného seriálu z předaleké galaxie.

Pokud o tom dosud nevíte, Disney plánuje od roku 2019 nastartovat svou vlastní streamovací službu ala Netflix či Amazon a mnohé své projekty, jak filmové, tak televizní, na ni převést. Svá filmová díla už společnost začala pomalu stahovat z Netflixu, aby je mohla zpřístupnit na svém vlastním hřišti, a nyní se uvnitř studia plánuje samozřejmě i nová tvorba, kterou budou svou službu zásobovat. Zatím jsme neměli ani ponětí, o co by se mohlo jednat, nově ale do situace vnesl trochu světla Bob Iger – šéf stuida Disney.

Iger potvrdil, že momentálně plánují uvést vyjma mnoho dalších věcí i hraný televizní seriál ze světa Star Wars, nové projekty propojené s Marvel filmy a televizní adaptaci klasické pixarovky Příšerky s.r.o. Nejmenším překvapením je tu jednoznačně Marvel. Kromě Star Wars je to bez debat Disneyho nejvýdělečnější a nejpopulárnější značka, která se už z plátna kin rozrostla daleko do televize a různé seriály má rozprostřené naskrz mnoha stanicemi a ostatními streamovacími službami jako je Netflix. Podle The Wall Street Journal by současná seriálová tvorba, kterou Marvel už má (Daredevil, Jessica Jones, The Punisher atd.), měla na Netflixu setrvat i nadále. Většina (nebo i všechny) z nových seriálů, které Marvel uvede v budoucnosti, už by ale měly být uvedeny exkluzivně na této službě.

Seriálové Příšerky s.r.o. by nejspíš nikdo z hlavy netipnul, nějaký projekt založený na populárních pixarovkách byl ale prakticky jistotou a nejspíš můžeme očekávat i několik podobných. Nejlepší a nejuspokojivější zprávou je ale jasně oznámení prvních hraných televizních Star Wars. Od té doby, co se sága znovu nastartovala a Marvel slavil se svými propojenými seriály úspěch, se fanoušci ságy Hvězdných válek dožadovali něčeho podobného, a teď to konečně dostanou.Co přesně to bude, na to si ještě budeme muset počkat. Ze strany Disneyho se navíc jedná o geniální tah, který mnoho lidí dožene k tomu, aby extra peníze za jejich službu vysolili. Jaké projekty ze světa Star Wars, Marvelu, Pixaru a dalších disneyovek byste na této nové platformě rádi viděli?

Zdroje: Deadline, WSJ

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

DanielFF | 14.11.2017 16:58
Taky si myslím, že to bude spíš na způsob dříve chystaného seriálu Underworld. Na Sithy a Jedie se podle mě spíš zaměří nová trilogie Riana Johnsona, která bude dost možná zasazená do období Staré republiky. Ale samozřejmě je to prozatím jen můj předpoklad :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

25.05.1977 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu