Swamp Thing: Nový teaser nabízí první pohled na příšeru z bažin

Swamp Thing: Nový teaser nabízí první pohled na příšeru z bažin | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
I přes produkční problémy tu máme první teaser.

Zhruba měsíc a půl zbývá do premiéry seriálu Swamp Thing. Temná a hororová komiksovka bude uvedena na platformě DC Universe, a po úspěchu Titans a Doom Patrol  komiksoví fanoušci vzhlíží právě k tomuto zajímavému projektu. Kromě toho, že by nemělo jít o žádnou uhlazenou pohádku, ale opravdu temnou podívanou z bažin, také seriál láká na jméno producenta, jímž je král hororu James Wan. Doteď jsme konkrétnější podobu toho, jak by seriál mohl vypadat neznali, ovšem to se konečně mění a na svět byl vypuštěn první teaser.

Ten o ději nic neprozrazuje, nicméně napovídá jakou bude mít seriál atmosféru, a především poprvé ukazuje hlavní postavu Swamp Thinga (Derek Mears). Ten je vzhledem věrný komiksům, temné bažiny kolem a zlověstný soundtrack pak naznačují, že „bažináč“ rozhodně nebude žádný hodný superhrdina.

Poslední zprávy ohledně seriálu nebyly nijak pozitivní. Místo plánovaných třinácti dílů jich nakonec uvidíme jen deset, jelikož produkce musela být předčasně přerušena. Konkrétní důvody známé nejsou, nicméně The Wrap píše o „kreativním rozhodnutí“. Jedna z hereček, Virginia Madsen, si však na Instagramu postěžovala, že natáčení bylo ukončeno „těmi co se na natáčení v bažinách nikdy nepodíleli“ (Příspěvek byl po nějaké době smazán, nicméně ho najdete v galerii spolu s maskou Swamp Thinga). Je tak možné, že toto rozhodnutí pochází spíše od kravaťáků v kancelářích než od tvůrců seriálu. Ať je to jak je, seriál by kromě počtu epizod nemělo přerušení nijak ovlivnit, a na konci května se tak dočkáme temné podívané, jaká nám byla doteď slibována.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu