Parta z penzionu: Prima uvede novou podobu Partičky od 9. 5.

Parta z penzionu: Prima uvede novou podobu Partičky od 9. 5. | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Prima Partička nabrala nový vzhled i téma, ale čtyřka komiků zůstává.

Penzion na konci světa s personálem zvyklým na svůj klid, a jen s jedním pokojem pro hosty, čelí novému, akčnímu provoznímu. Tak zní synopse nového improvizačního pořadu od stanice Prima. Z ukázek, které momentálně můžete vidět v televizi, není úplně zřejmé, co přesně je Parta z penzionu zač. Nenechte se ovšem zmást, komediální Parta z penzionu je zkrátka novou podobou Prima Partičky s několika invencemi.

Řeky Londýna: Simon Pegg a Nick Frost chystají televizní adaptaci fantasy bestselleru
 

Zábavný pořad vzniká ze scenáristické přípravy autorů a improvizace herců, kteří mají v penzionu každý svou dopředu přidělenou roli či dvojroli. Pouze režisér Daniel Dangl ví, jak má příběh skončit, a je na hercích, jak se v rámci svých postav k cíli dostanou. V hlavních rolích se zde vrací kompletní kvarteto z Prima Partičky, Michal Suchánek, Igor Chmela, Richard Genzer a Michal Novotný. Prima zveřejnila i několik hostujících herců, kteří se v pořadu objeví. Jsou jimi Anna Polívková, Leoš Noha, Berenika Suchánková anebo Miroslav Etzler. Parta z penzionu se natáčí před živým publikem a od počátku celý proces tvorby a také přítomnost režiséra jsou od počátku přiznané.

Ke vzniku pořadu se vyjádřila výrobní ředitelka FTV Prima Lucia Kršáková následovně: „Chtěli jsme divákům nabídnout nový formát v rámci tolik oblíbené improvizační show. Parta z penzionu je přesně tím druhem pořadu, který jim navíc přinese i bližší pohled na celý proces vzniku impro show – od začátku se budou setkávat s režisérem a podívají se i do zákulisí show. Uvidí, jak se herci chystají na svůj výstup nebo se převlékají z jedné role do druhé. Věříme, že diváky bude toto přiblížení se k hercům a podstatě show ještě více bavit.“ Diváci se mohou těšit na 8 dílů, které bude stanice Prima vysílat od 9. 5. každý čtvrtek ve 21.35.

Upoutávku si můžete pustit zde.

Zdroj: iPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu